Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-03-08, 11:56
Το avatar του χρήστη KOMIS
KOMIS Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 251
KOMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ayrton Εμφάνιση μηνυμάτων
Για αυτόν ακριβώς τον λόγο ανέπτυξα το σκεπτικό μου, βλέποντας το θέμα και απο τις 2 πλευρές! Εσύ διαφωνούσες με το να θέλουμε περισσότερες επιλογές, και εδικά στο θέμα του υβριδικού, επειδή δεν συμβαδίζει με την πολιτική της ΤΟΥΟΤΑ. Εδώ όμως με τον τρόπο που τοποθετείσαι -ο οποίος είναι πολύ σωστός- ξεχωρίζεις πλέον ξεκάθαρα, ότι άλλο τι θέλουμε και άλλο τι μας προσφέρουνε. Γιατί η διαφοροποίησή μας εκεί ήτανε. Οτι εμείς ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ και κάτι άλλο απο την ΤΟΥΟΤΑ. Είναι όμως άλλο να αναλύεις μια πολιτική, και άλλο να κάνεις μια κουβέντα γύρω απο το τι θα ήθελες να έχεις σύμφωνα και με τον ανταγωνισμό! Εδώ λοιπόν που αναλύουμε την πολιτική της, όπως είδες, συμφωνούμε ΟΛΟΙ, μηδενός εξαιρουμένου!

Υ.Γ. Καλό θα ήτανε, μιας και κάνουμε μια άκρως ωραία κουβέντα, να λείπουνε τα ειρωνικά γέλια. Μπορούνε όλοι να γελάνε.... Εάν θές λοιπόν, το κόβουμε εδώ, και δεν την συνεχίζουμε την κουβέντα.

Πολύ φιλικά,
Γιάννης
φιλε ayrton συνγνωμη....με παρεξηγησες δεν γελασα ειρωνικα.αλλα επειδη δεν μπορουμε να συνενοηθουμε.......κατα πρωτον.σε εκεινο το post το θεμα ηταν η υβριδηκη τεχνολογια.εκει λοιπον εγω συμφωνησα με την τουοτα στην προβολη ενος υβριδικου αυτοκινητου και οχι ας πουμε στην παραγωγη προς το παρων μιας υβριδικης μηχανης και προσαρμογη σε ολα η σε μερικα μοντελα της.εκει εσυ και καποια παιδια ακομα, διαφωνησατε με την πολιτικη της διοτι αλλουνου δεν του αρεσε το prius εμφανισιακα,αλλος γιατι ηθελε παραπανω κυβικα κτλ.αρα μεχρι στιγμης εχουμε οτι εγω συνφωνω ως καταναλωτης με την toyota,εσυ διαφωνεις σε αυτο το θεμα.μετα η συζητηση βγηκε εκτος θεματος.δηλ.οχι σχετικα με το υβριδικα μοντελα,αλλα γιατι η toyota δεν δινει πολλες επιλογες στον καταναλωτη gt,gti,fsi,cabrio,κτλ.σαν την vw για παραδειγμα.ετσι λοιπον ανοιξα αυτο το ποστ.για να γραψει ο καθενας την γνωμη του για την πολιτικη που ακολουθει η toyota και τι θα ηθελε παραπανω απο αυτην.αλλο θεμα εκεινο,αλλο αυτο.εδω λοιπον εχουμε οτι θελεις απο την τουοτα παραπανω επιλογες.σωστος?αν ειναι ετσι λοιπον,διαφωνεις ως καταναλωτης με την toyota,συνφωνης ομως με την στρατηγικη της.δηλ.αν ησουν στελεχος η μετοχος της εταιρειας θα ελεγες ορθα πρατουμε εφοσον εχουμε πωλησεις.ετσι δυσκολα βγαζει ο αλλος ακρη.τελικα συνφωνει? η διαφωνει?επειδη λοιπον μπερδευοντε λιγο τα πραγματα καλο ειναι να πεις αν συνφωνεις η διαφωνης απο την μερια σου ως καταναλωτης.εγω απο την μερια μου δηλ.ως καταναλωτης συνφωνω με την toyota,γιατι αυτα που ζηταω απο ενα αμαξι μου τα παρεχει.πολυ πολυ φιλικα κομις