Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από madvinegar
Απ'ότι καταλαβαίνω από τη φωτο που εχεις ανεβασει πρέπει να ειχες την Ε11 1.4 αλλά όχι την G6 σωστά? Πόσες ταχυτητες εχει το σασμαν σου? Δεν εχεις αλλαξει μάσκα και φανάρια έτσι? (δλδ να ειχες την στρογγυλοφάναρη και να εκανες μετατροπή?) Ρωταω μηπως φορούσες τον 1.3 και σου βαλανε τον 1.4...
Αν όντως ειχες και πριν 1.4 και σου βάλανε κινητηρα απο την καινουρια κορολλα δλδ τον 4zz-fe ειναι αυτός που βγαζει 97 άλογα και καπου 13,5 κιλά ροπη.
Είναι ο ίδιος 1400αρηςκινητήρας που φοραει η Ε11, η Ε12 και τωρα και το auris και η καινουρια κορολλα. Τωρα γιατι είδες τόση διαφορά δεν ξέρω... Ίσως ο παλιός είχε "πεσει" με τα χρόνια και τωρα που εβαλες καινούριο του κουτιου σου φαίνεται καλύτερος. Τι να πω...
|
η corolla μου ειναι η πενταρα.δεν εχω αλλαξει τιποτα εξωτερικα.φοραει το μοτερ 1.4 vvt-i.απλα παιρνει και περισσοτερα λαδια.ο προηγουμενος δεν περπαταγε καθολου και μολις τον ανοιξαμε ειχε καπνα στα πιστονια λες και ηταν τρακτερ.περιπου τι 0-100 εχει η δικια μου γιατι εχω ενα φιλαρακι που μου κουνιεται να τα στησουμε ξανα.