H Toyota Panasonic Racing δεν είχε και το καλύτερο ξεκίνημα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1 καθώς και τα δύο μονοθέσιά της εγκατέλειψαν. O Timo Glock εγκατέλειψε λόγω σοβαρού ατυχήματος και ο Jarno Trulli λόγω προβλήματος με τη μπαταρία στα pit stops.
Timo Glock
«Ήταν σκληρή η επιστροφή στους αγώνες F1. Με δεδομένη τη θέση εκκίνησης έτσι κι αλλιώς φαινόταν ένα δύσκολο απόγευμα. Ακούμπησα με δύο άλλα αυτοκίνητα στο ξεκίνημα, αλλά παρά το βαρύ μας φορτίο καυσίμου, καταφέραμε να κερδίσουμε λίγο έδαφος στο πρώτο μέρος του αγώνα. Ωστόσο, το αυτοκίνητο συμπεριφερόταν λίγο παράξενα ως προς την υποστροφή και αυτό πρέπει να βελτιώσουμε. Μετά το pit stop δυσκολεύτηκα να οδηγήσω και ο αγώνας μου τελείωσε με τη σύγκρουση. Νιώθω καλά όσον αφορά την υγεία μου, αλλά είμαι απογοητευμένος και ελπίζουμε να έχουμε καλύτερη τύχη την ερχόμενη εβδομάδα».
Jarno Trulli
«Από την αρχή του αγώνα, η μπαταρία ήταν υπερβολικά ζεστή. Όταν λοιπόν σταμάτησα στα pits, απλά παρέδωσε το πνεύμα της. Είναι κρίμα, επειδή το αυτοκίνητο πήγαινε καλά και εγώ ήμουν σε καλή φόρμα. Αγωνιζόμουν με άνεση για ένα τερματισμό σε βαθμολογούμενη θέση, και είναι ατυχία να χάνω ένα βαθμολογημένο ξεκίνημα της χρονιάς. Ωστόσο, το αυτοκίνητο είναι καλύτερο από το περσινό και μπορεί να πετύχει επιδόσεις. Εδώ, δεν φανήκαμε πολύ δυνατοί επειδή δεν επιλέξαμε τα ιδανικά ελαστικά, αλλά ακόμα κι έτσι, θα μπορούσαμε να έχουμε φέρει ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι σίγουρος ότι έχουμε πολλές δυνατότητες φέτος και ελπίζω να είμαστε ισχυρότεροι στη Μαλαισία».
αντε να δουμε πια....................................