Προσπάθησα να το πάω σήμερα στην ΤΟΥΟΤΑ αλλα μάλλον λόγω απεργίας είχαν τόσα πολλά αμάξια να δουν που δεν κατάφερα να δουν το δικό μου. Θα πάω αργότερα ή αλλιώς αύριο να δω τί θα μου πουν. Το πρόβλημα είναι πολύ εκνευριστικό και το κάνει όχι μόνο κοντά στον κόφτη αλλά και πιο χαμηλά, στις 6.000 για παράδειγμα. Στις άλλες αλλαγές δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
Το να είναι λόγω εξοικείωσης το σκέφτηκα και δεν θα είχα πρόβλημα να το πώ. Πάντως έχω οδηγήσει πάρα πολλά αμάξια και ποτέ δεν είχα παρόμοιο πρόβλημα. Επίσης το πρόβλημα δεν είναι ότι μπαίνει δύσκολα ή με θόρυβο αλλά ότι απλά ΔΕΝ ΜΠΑΙΝΕΙ!!!!
Ο λεβιές κολλάει εκεί που κανονικά θα άρχιζε να μπαίνει και μένει εκεί όσο και αν πίεσω. Ακόμη και αν πέσουν τα χιλιόμετρα ο λεβιές δεν θα μπεί εκτός αν τον αφήσω να πάει στο νεκρό και τον ξαναφέρω πίσω.
Αν είναι να κάνω αλλαγή δίσκο-πλατό και καθώς δεν θέλω να βάλω πάλι ΤΟΥΟΤΑ έχετε κανένα συνεργείο να πάω να μου περάσει αυτούς που μου προτείνατε? Αν δεν θέλετε να πείτε εδώ στείλτε PM. Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και συγνώμη που κουράζω
|