Ή κάνε αγωγή μόνος σου, ή δώσε 20-30 Ευρώ συνδρομή σε μία από αυτές τις ενώσεις καταναλωτών (ΕΚΠΟΪΖΩ, κτλ.) και δώσε τους στοιχεία να κάνουν την αγωγή. Υπάρχει και ο Συνήγορος του Καταναλωτή που υποτίθεται ότι μεσολαβεί.
Όσον αφορά τα λάδια, δεν περιμένω να μας αλλάξουν κινητήρα για καταναλώσεις έως 100-150ml, αλλά να το "ψάξουν" γιατί δεν είναι φυσιολογικό. Στα VW 1.4 άλλαζαν κάποια φλάντζα και λυνόταν το πρόβλημα για τα περισσότερα.
Όσο για το 1L / 1000 km, κατ' αρχάς νομίζω ότι κανένας σοβαρός τεχνικός στην Toyota Hellas δεν θα επιμείνει σε αυτό.
Αλλά και νομικά δεν θα μπορεί να σταθεί. Εδώ έχασαν οι Τράπεζες που χρέωναν τόκους σε πρόωρη εξόφληση, όρο που υπογράφαμε σε συμβόλαιο, θα αντέξει ένος τόσο καταχρηστικός όρος σε ένα manual που ποτέ δεν μας έδειξαν ! Άσε που μπορεί να υπάρχει και ένα γενικώτερο θέμα συννενοημένων εμπορικών πολιτικών.
Φίλε DJKEY, πόσα χλμ έχεις ? Επειδή έχω ψάξει και ξένα sites, η περίπτωση σου είναι πολύ ακραία. Η γνώμη μου είναι ότι κάτι πρέπει να κάνεις αν έχεις εγγύηση.
|