Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-03-08, 12:11
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Επειδή με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα της οθόνης, το είχα ψάξει λίγο παραπάνω. Είχα μιλήσει και με τον Πέτρο - Εdessaios που πούλαγε μία οθόνη 2DIN και μου είχε στείλει κάποιες φωτό από την οθόνη τοποθετημένη στο δικό του Corollaki Ε12 τις οποίες δυστυχώς δεν τις έχω. Διαφορετικά θα μπορούσατε να δείτε ότι, η συγκεκριμένη τουλάχιστον οθόνη του Πέτρου, έβγαινε αρκετά έξω από τον χώρο του RCD. Μπορεί να τις ανεβάσει ο ίδιος εάν τις έχει για να δείτε και μόνοι σας. Αντιθέτως ο Καλογερόπουλος φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχει στο site του και που μερικές από αυτές ανεβάζω και εδώ, ότι εφαρμόζει πολύ καλά τις 2DIN οθόνες στην υποδοχή του Ε12 (τις επώνυμες τουλάχιστον εταιρίες που εμπορεύεται).
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
[...] Θα το παρεις για το dvd? Εαν ναι τοτε παω πασο! Γιατι εαν το παρεισ για πλοηγω , πιστεψε με δεν αξιζει τα λεφτα του απο την στιγμη που δεν θα εχει καλους χαρτες!
Έχω ήδη στείλει mail σε έναν από τους πωλητές που πουλάνε το συγκεκριμένο 1din dvd που λέει ο exs στο Ebay για το εάν μπορεί να παίξει το Destinator. Μου απάντησε ότι θα ρωτήσει τους τεχνικούς του και θα μου απαντήσει. Να δούμε τι θα πει...
Συνημένες Εικόνες
Τύπος Αρχείου: jpg kalogeropoulos_1.JPG (112,7 KB, 231 εμφανίσεις)
Τύπος Αρχείου: jpg kalogeropoulos_2.JPG (83,8 KB, 222 εμφανίσεις)