Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-03-08, 16:57
Το avatar του χρήστη ranger
ranger Offline:
Administrator

Μοντέλο: E-12 Tsport facelift
Περιοχή: 'Ιλιον
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 665
ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος ranger θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

Την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 9:00 το πρωι θα συναντηθούμε στην Ανατολική προβλήτα στο Ριο για να αναχωρήσουμε για την εκδρομή μας στο Ξυλόκαστρο. Όλοι να έχετε γεμάτα ρεζερβουάρ και όσοι διαθέτουν ερασιτεχνικούς ασυρμάτους (PMR - ματσακόνια) να τους φέρουν μαζί τους με καλές μπαταρίες. Για οποιαδήποτε λεπτομέρια σχετικά με την μετακίνηση του παραρτήματος Πάτρας στο 6972666256 (Βαγγέλης).

Ηλία εσύ να είσαι παραπλεύρως της εθνικής στον κόμβο Διακοπτού κατά τις 10:15 έτσι ώστε καθώς θα περνάμε να ενταχθείς στο κομβόι χωρίς να χρειαστεί να σταματήσουμε.

Έχω κλείσει και την ταβέρνα που θα φάμε, μιλησα πριν λιγο και με το αφεντικό, οπότε και καφές και μάσα έτοιμα!!!

Σχετικά με τη Formula 1, δεν έχω κανονίσει κάτι. Εγώ προγραματίζω να ξυπνήσω στις 6:00 για να τη δω ζωντανά πριν την αναχώρηση!!!

Για τις συμμετοχές από την Αθήνα και την συναντηση με τα παιδία απο την Κόρινθο θα βρεί σύντομα μια παρόμοια ανακοινωσή απο το Φάνη...

Πάμε να εκδρομάρουμε!!!

Κάντε τους δρόμους πιο ασφαλείς, είναι ευθύνη όλων μας...
Απάντηση με παράθεση