ΟΔΗΓΩΝΤΑΣ ΤΗ ΝΕΑ COROLLA E15
Πιστεύω ότι η νέα αυτή έκδοση του αμαξιού δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα γερμανικά αμάξια... Σε άλλα thread αυτού του forum διάβασα ότι (περίπου), όταν αγοράζεις toyota, γνωρίζεις πως δεν αγοράζεις αυτοκίνητο άνετο και αξιόλογο μέσα, αλλά αυτοκίνητο- μηχανή- σκυλί που όταν το οδηγάς και κοιτάς τα αυτοκίνητα που τα σέρνουν οδικές βοήθειες και ευχαριστείς που δεν είσαι και δεν θα είσαι στη θέση τους. Προσωπικά διάλεξα να πάρω αυτό το αυτοκίνητο για αυτό ακριβώς το λόγο. Ένας φίλος μου είπε ότι ο πατέρας του οδηγεί ένα παλιό Corolla και είναι πολύ ευχαριστημένος, καθώς το αυτοκίνητο δεν έχει βγάλει κιχ και πότε πότε ζητάει μόνο βενζίνη, ας ήταν παλιό.. Εντάξει, όσο υπερβολικά να φαντάζουν σε κάποιους αυτά, μια δόση αλήθειας την έχουν. Πάντως, από την πρώτη στιγμή που οδηγάω αυτό το αμάξι, δεν μου έχει δώσει την εντύπωση της καλά ρυθμισμένης μηχανικά πλαστικούρας, αλλά ενός στιβαρού αμαξιού που κάθεται στο δρόμο πολύ καλά ή αλλιώς, ενός "γερμανικού" αμαξιού..
Διάβαζα επίσης τα σχόλια περί "ηλεκτρόγκαζου". Πριν το οδηγήσω, δεν μπορούσα να καταλάβω τι εννοούσαν. Φυσικά, δεν έχω επιχειρήσει γρήγορη εκκίνηση, αλλά ξέρω ότι για ένα οικογενειακό αμάξι όπως το Corolla Axio δεν θα ήθελα γρήγορες αποκρίσεις, αλλά την αίσθηση αυτή του ηλεκτρόγκαζου που καταλαβαίνεις ότι ένας εγκέφαλος παρακολουθεί τις κινήσεις σου..
Αγόρασα την έκδοση SOL-VSC/TRC και ξέρω ότι οδηγάω το αμάξι που θα με συντροφεύει για τα επόμενα 10-15 χρόνια!
|