Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-03-08, 18:19
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ranger Εμφάνιση μηνυμάτων
Πόσοι όμως έβαλαν το μπαμπα ή το θείο τους για να υπηρετήσουν στην αεροπορία ή στο ναυτικό;;;
Βαγγέλη και εγω Ναυτικό υπηρέτησα αλλα δεν νομιζω να σημαίνει κάτι αυτο. Εκτός εαν πιστευεις πως όσοι πηγαν στρατο θα ειναι και στην 1η γραμμη του πολέμου και θα έχουν την εμπειρία του John Rambo μετά από το Βιετναμ...
Όλοι, όπου και να υπηρετησαμε, αυτο που μαθαμε καλά ήταν να τριβουμε ταψια και να σκουπίζουμε. Επειδή ρίξαμε 10 βολές λες να εχουμε γίνει άσοι?

Όλα τα παραπάνω στα γραφω γιατι εαν γίνει πόλεμος ίσως χρειαστει ακόμα και τα γυναικόπαιδια να πολεμήσουν που δεν εχουν παει καν στρατο, όπως εχει γινει στο παρελθον.
Όταν θα ερθει ο άλλος να παρει την πατριδα σου θα γίνεις σκυλί ανήμερο και θα τον πολεμήσεις με ότι έχεις και δεν έχεις (μιλωντας για οπλα και για απόθεμα ψυχής).
Τι να το κανω να εχω κανει σκηνακια ή να εχω κανει 10 πτωσεις απο αεροπλανο αλλα όταν ερθει η ώρα να ειμαι χεσμένος επάνω μου? Πτωσεις κανουν και για την πλάκα τους στα extreme sports. Και μάλιστα πολύ χειρότερες απο αυτες που εχεις κανει εσυ (αυτοι πεφτουν και μετα τραβανε μονοι τους το αλεξιπτωτο στο ύψος που θέλουνε. Δεν τραβιέται αυτόματα μολις πεφτεις...) Λες αυτοι να ειναι 1η γραμμή?

Δεν μιλάω για εσενα προσωπικά. Απλά αυτό που θελω να πω ειναι ότι τον ΠΡΩΤΟ ρολο τον παιζει η ψυχή. Γιατι σε καταστασεις που δεν εχουμε πόλεμο μπορω και εγω να κανω εκπαιδευση, να πηδηξω με αλεξιπτωτα, να κοιμηθω σε σκηνακια και να κανω και χαβαλε με τους υπόλοιπους στρατιωτες. Αλλά σε κατασταση πολέμου τα πραγματα σίγουρα θα είναι πααααααρα πολύ διαφορετικά και εκει μετρανε τα απίδια του σάκου.

Μην παραπλανηθείς λοιπόν σε καμία περίπτωση και κάνεις το λάθος να θεωρήσεις τον εαυτό σου πιο μάχημο απο τους υπόλοιπους μας που υπηρετήσαμε αλλού, πχ Ναυτικό. Όταν θα έρθει η ώρα ειναι σίγουρο πως όλοι μας θα γίνουμε θηρία και θα πολεμήσουμε σα γροθιά, όπως και έχει αποδειχτεί και στο παρελθον...

Admiral Madvinegar
Απάντηση με παράθεση