Και με τα Ιμια τους μ@λ@κες καναμε οπως και τωρα και τι καταλαβαμε, χασαμε ενα ελικοπτερο και δυο παλικαρια μας.Παλι καλα που δεν χασαμε και τα Ιμια.Με το Σκοπιανο ελπιζω να μην συνεχισουμε να κανουμε τους μακακες και να ξυπνησουμε λιγο γιατι μπορει να μην χασουμε στρατιοτες μας αλλα θα χασουμε το παιχνιδι της ονομασιας αρα και κυρος.Και μετα τι γινεται?Θα αρχισει να ζηταει απο εμας κατι και η Αλβανια,μετα η Βουλγαρια και εμεις θα δινουμε.......
Οσο για τον Ελληνικο στρατο εχω δει και γνωριζω αρκετους που ειναι σε διαφορες θεσεις στις ειδικες δυναμεις και το μονο που μπορω να πω ειναι πως ανα πασα στιγμη δινουν την ζωη τους για την πατριδα.Στον πολεμο δεν θα πανε ουτε οι απλοι φανταροι ουτε οι Μεγαλοι του στρατου.
Το θεμα ειναι πως μου λεγαν οι γονεις μου πως το '92 που συζηταγαν παλι για το Σκοπιανο καποια μερα ειχε γινει μια πορεια και καμια επιχειρηση δεν λειτουργησε για να παει ο κοσμος στην πορεια.Μονο ετσι μπορουμε να δειξουμε σε καποιους τη Δυναμη μας.Αλλα σημερα το μονο που κανουμε ειναι να βλεπουμε Mad........
|