Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-03-08, 09:26
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 394
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από DareDevil Εμφάνιση μηνυμάτων
Αυτήν την στιγμή τα έχω πάρει πάρα πολύ και θα μιλήσω σκληρά αλλά δεν πρόκειται όμως να το μετανιώσω όταν ηρεμήσω γιατί έχω δίκιο.

ΘΕΛΩ να καταλάβω με πιο δικαίωμα μας κόβουν το ρεύμα για να πιέσουν για τα συμφέροντα τους (ας πάνε να κόψουν το ρεύμα των βουλευτών και των δικών τους σπιτιών) είναι απαράδεκτοι είναι αλητες.

Δεν σέβονται τπτ και κανέναν όλοι οι τεμπέληδες που έχουν μαζευτεί εκεί μέσα τι νομίζουν ότι είναι η ΔΕΗ τσιφλίκι του πατέρα τους???
Με πιο δικαίωμα μου το κόβουν?? Σου χρωστάω τπτ ρε κύριε?? Όχι. Τότε άντε και μαμησου….

Τι σου φταίει ο πολίτης?? Άλλοι μπορεί να έχουν μικρά παιδιά στο σπίτι να πρέπει να ταΐσουν ένα μωρό, τα γεροντάκια μπορεί να έχουν ένα αερόθερμο για να ζεσταθούν άλλος μπορεί η μόνη του παρέα να είναι μια τηλεόραση.
Τι φταίει κάποιος άλλος να μείνει σαν τον λαλακα μέσα στο ασανσέρ 2 ώρες, τι φταίνε να ταλεπορουνται όλοι όσοι είναι στο δρόμο ένα σωρό τρακαρίσματα έγιναν εξαιτίας της διακοπής ρεύματος, υπάρχουν άρρωστοι συνάνθρωποι μας που κάνουν αιμοκάθαρση στο σπίτι αυτοί τι θα κάνουν????? Και ένα σωρό άλλες κατηγορίες μαγαζιά, σουπερ μάρκετ, ευπαθή τρόφιμα, ποιος θα τους αποζημιώσει αυτούς το κάθε κομματόσκυλο που δουλεύει στην ΔΕΗ???

Είναι αλητες να την πουλήσουν την ΔΕΗ να πάνε η μισοί στα σπίτια τους να απελευθερώσουν την αγορά να μπουν ιδιωτικές εταιρίες στην παραγωγή ρεύματος να δεις θα ξανακατεβάσουν διακόπτη.

Αυτά από μένα σορρυ για την μακρηγορία μου αλλά είπα είμαι πολύ τσαντισμένος.
Φιλαράκι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, όπως και με τον Νίκο που μίλησε πιο πάνω. Με το ίδιο δικαίωμα αποφασίζουν να απεργήσουν κάποιοι απο τα λεωφορεία, τραμ, ηλεκτρικούς, μετρό γράφοντας στα φαφάρια τους τον κόσμο που δουλεύει στον ιδιωτικό τομέα. Όταν αυτοί αποφασίζουν να κόψουν το ρεύμα για κάποιες ώρες, εκτός απο τις κατηγορίες ανθρώπων που ανέφερες, υπάρχουν και οι επιχειρήσεις...σε κάποιους χαλάνε κρέατα, τυριά, παγωτά και άλλα προϊόντα που χρειάζονται συντήρηση. Αδιαφορούν λοιπόν για την ζημιά που επιφέρουν στους συμπολίτες τους, τους θυμούνται όμως όταν πάνε να εισπράξουν τα ποσά του λογαριασμού και όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν να πληρωθούν εκείνα, είναι απόλυτοι και κόβουν κώλους. Τους έχω σιχαθεί και πραγματικά μέσα απο την δουλειά που κάνω με αυτά που έχω τραβήξει απο τις δημόσιες υπηρεσίες σε κάτι τέτοιες στιγμές χαίρομαι, έστω και αν για άλλη μια φορά εξ αιτίας τους υποφέρω. Ξέρετε τι είναι μέσα στο κατακαλόκαιρο ξαφνικά ένα πρωί να έρχεται στο μαγαζί συνεργείο της ΔΕΗ και να λέει "θα σκάψουμε μπροστά απο το μαγαζί"...ένα μήνα να μην πατάει άνθρωπος μέσα. καλά σας κάνει ρε τώρα ο καραμανλής και στο μέλλον να σας κάνει και χειρότερα!