Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-03-08, 07:25
Nikos Offline:
Απλό Μέλος

Ευχαρίστησε: 3
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 517
Nikos έχει απενεργοποιήσει την αξιολόγηση χρήστη
Όλοι μιλήσατε για τη ΔΕΗ και για τα προβλήματα που έχουν προκύψει ανά την Ελλάδα με τις διακοπές ρεύματος,και εγώ μαζί σας.
Εγώ προσωπικά θα αναφερθώ στους κύριους κύριους υπεύθυνους στα μεγάλα λιμάνια της χώρας που έχουν δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα στην αγορά,σε εμάς τους εισαγωγείς.Θεωρώ αδιανόητο για κάποιους που θέλουν να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους να έχουν σχεδόν σταματήσει την φορτωεκφόρτωση των container's αφήνοντας στον "αέρα" χιλίαδες επιχειρήσεις χωρίς εμπόρευμα.Θεωρώ αδιανόητο "10" δερβεναγάδες να κάνουν κουμάντο στην επιχείρηση μου για το αν και πότε θα παραλλάβει το 40άρι container που είναι φορτωμένο από Πορτογαλία εδώ και 2 μήνες και λόγω της απεργίας στο λιμάνι,το εμπόρευμά μου να βρίσκετε κάπου στην Ιταλία.Θεωρώ αδιανόητο να μην μπορεί το Κράτος να επιβάλει τους νόμους,αλλά και οξύμωρο από την άλλη να απαιτεί να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις μου απέναντι του.Είμαστε δυστυχώς δέσμιοι σε ένα αρρωστημένο κράτος και σε κάποιους "αλήτες" οι οποίοι πιστεύουν πως με αυτόν τον τρόπο θα κερδίσουν κάτι παραπάνω.Και μέσα σε όλα αυτά είναι υποχρεωμένος ο κάθε ένας από εμάς τους εισαγωγείς να πληρώσει επιπλέον αποθηκευτικά αλλά και μεταφορικά + 1000€ γιατί κάποιοι αποφάσισαν να διεκδικήσουν με αυτόν τον τρόπο τα υποτιθέμενα δικαιώματά τους.Δυστυχώς η ΑΛΗΤΕΙΑ σε όλο της το μεγαλείο.
Απάντηση με παράθεση