Εγώ έλυσα να αλλάξω δισκόπλακες την Κυριακή και τελικά μου είχαν δώσει 255 δισκο.Την πατήσαμε.Πάντως είναι πολύ ευκολο τελικά να αλλάξεις δισκόπλακες και τακάκια στο Ε12.Επειδή έχω αλλάξει σε πολλά αμάξια το σημείο που δυσκολευόμουν είναι να ξεκολλήσω τις παλιές δισκόπλακες.Η Ε12 έχει 2 τρύπες πάνω που βιδώνεις μέσα τις βίδες της δαγκάνας και κλωτσάει τη δισκόπλακα έξω.Οποιος θέλει αλλάγη δισκόπλακες εδώ.χαχα.Μόνο να έχει τις σωστές για να μην χρειαστεί να ξαναβάλουμε τις ίδιες όπως εγώ.Χεχε.
DJKEY εμείς έχουμε μπουζί ιριδίου και αλλάζονται κάθε 90000 χιλιόμετρα.Εμένα μου τα αλλαξαν με το μοτέρ γιατί είχαν σπάσει τα 2 όταν χτύπησε το μοτέρ.Αν μου τα αλλάξουν στις 90000 πάλι θα τρέχουν να κρυφτούν.Ο υμάντας κάνει 48 ευρώ χωρίς την εργασία.Τον είχα αλλάξει στις 47000 και αυτοί επειδή είδαν πως δεν τον είχα αλλάξει στις 60000 τον άλλαξαν στις 62000 με το καινούριο μοτέρ επειδή λέει ο παλιός ήταν χάλια και θα έκανε θόρυβο μετά από λίγο καιρό.Φυσικά δε τον πληρωσα και άκουσαν και κάτι καντήλια.Επίσης μου άλλαξαν βαλβολίνες και το αμάξι όταν είναι κρύο δεν παίρνει πρώτη δευτέρα ούτε με κλωτσιά.Ολα σκατά τα κάνουν.
|