Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nuntius
Φίλε alenis, έχει τεράστια διαφορά ο ήχος. Εγώ που είμαι 5θυρος έβαλα 4 ηχεία μόνο στις πόρτες και τα τουίτερ ενσωματωμένα στα μπροστινά ηχεία. Το μαλλί πήγε λίγο, ανάλογα με το τι θες πάντα, αλλά ακόμη και με τη μαμά πηγή έχεις τεράστια διαφορά σε ποιότητα. Απλά αν αλλάξεις και την πηγή ανεβαίνεις και σε ποιότητα και σε ένταση περισσότερο. Άμα κατέβεις καμιά Παρασκευή, έλα να σε βάλω να ακούσεις και να δεις και τα  φωτάκια μου  .
Εγώ του έβαλα 2 soundstream μπροστά και 2 cadence πίσω για να έχει λίγο παραπάνω μπάσο...εξαρτάται πόσα θες να ξοδέψεις, αλλά χωρίς αλλαγή πηγής δεν αξίζει τεράστια μετατροπή...για να δεις ρώτα κ΄ τoν kst να δεις πώς τα λιγουρεύεται!!! 
|
Αυτο το επιβεβαιωνω κι εγω!!!Παιζει πολυ καλα του Γιαννη και για μαμα πηγη...Και κανουν και χρωματισμους τα πισω  Φαση εχουν...