Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-02-08, 22:16
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 340
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Thumbs up

Λοιπον παιδια οσον αφορα τους βορειους το σημειο συναντησης οριστικε.Μαλον θα ειναι ο laios με μια ασιμενια Ε12 εκει μιας κ καποιος αλλος πρεπει να ειναι στο σημειο συναντησης των νοτιων! Μαλον θα ειμαι εγω με τον αδερφο μου εκει! Για οσους ερθουν απο Αθηνα μερια ειναι αλλος ο δρομος για Βολο.Με λιγα λογια ο Βολος εχει 2 εισοδους.Η μια εξοδος για αυτους που ερχονται απο Θεσσαλονικη ειναι η "ΒΕΛΕΣΤΙΝΟ-ΒΟΛΟΣ" κ η αλλη απο Αθηνα ειναι "ΒΟΛΟΣ-ΜΙΚΡΟΘΗΒΕΣ". Οσοι ερθουν απο κατω δλδ απο Αθηνα η συναντηση θα ειναι στο εξης σημειο.Αφου στριψετε απο Εθνικη ερχοσαστε περνατε μεσα απο ΑΓΧΙΑΛΟ κ συνεχιζεται οσοτου να περασετε κατω απο μια γεφυρα πανω σε αριστερη στροφη που γραφει "ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ" κ στην συνεχεια μετα απο 2 στροφες βλεπεται τον Βολο πιατο! Εκει εχει μια μεγαλη κατηφορικη ευθεια! Πριν το τελοιωμα τις θα ειμαι κ γω με την corolla. 101 πρασινη με φυμε τζαμια! Πιστευω οτι καλυφθηκε το θεμα σημειου συναντησης! Επισης για Πηλιο χλωμο το κοβω να ανεβενουμε γιατι μετα απο 3-4 ωρες ταξιδι ολοι θα εισαστε κοματια κ θα ψοφατε για καφε κ relax!Για οποιες αποριες εχετε επιπλεον ειτε για το σημειο ειτε για τον δρομο απο οπου κ αν ερχεστε οποιος θελει με περνει τηλ στο: 6972410620 ΓΙΑΝΝΗΣ