Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-02-08, 17:23
Hlektrologos Offline:

Μοντέλο: ZZΕ111
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
Hlektrologos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Επειδη την εχω πατησει με παρομοιο τροπο να πω πως οποσδηποτε πρεπει να καλεσουμε την αστυνομιαν γιατι καταγραφει το συμβαν αλλα πριν υπογραψουμε το χαρτι που θα μας δωσει ο αστυνομικος πρεπει να το διαβασουμε πολυ καλα και να συμφωνουμε 100%.Ετσι οτι και να γινει το δικαστηριο θα λυσει ευκολα τις ''διαφορες'' μας.

Οσον αφορα τη φιλικη δηλωση για να ισχυει πρεπει οι ασφαλιστικες των εμπλεκομενων να ειναι μεσα στο φιλικο διακανωνισμο και επισης πρεπει να γινει δηλωση και απο τους δυο οδηγους (ο καθενας στην ασφαλιστικη του εταιρεια) μεσα σε 10 εργασιμες μερες.Αν περασει αυτος ο χρονος μετα βγαινεις εκτος φιλικου διακανωνισμου και τρεχα γυρευε.

Μιχαλη αν η ζημια ειναι μικρη και στα δυο οχηματα μαλλον θα εχει προβλημα ο αδερφος σου γιατι ο αλλος θα πει ''σιγα μην με τρεξουν για τετοια ζημια στα δικαστηρια''.Ετσι την ειχα παθει και εγω.Απο την αλλη αν ο οδηγος της μπετονιερας ειναι λαμογιο,θα σε στεναχωρισω αλλα οι πιο πολλοι οδηγοι φορτιγων ετσι ειναι, θα αποφυγει να βγει φταιχτης αν δεν εχει μεγαλη ζημια το οχημα του γιατι μπορει να χασει και τη δουλεια του αν η μπετονιερα ανηκει σε εταιρεια και δεν ειναι δικια του.

Εγω ευχομαι να βρεθει λυση και να πεις στον αδερφο σου να μην περιμενει απο την ασφαλιστικη του να κανει τα παντα.Πες του καθε μερα να τηλεφωνει στον φορτιγατζη και να των ρβταει αν εκανε δηλωση.Μην περασει ο καιρος.Καλα ξεμπερδεματα.
Απάντηση με παράθεση