Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 23-02-08, 18:32
Το avatar του χρήστη dinos
dinos Offline:
Administrator

Μοντέλο: EE111
Περιοχή: ΠΕΡΙΣΣΟΣ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 3 φορές σε 3 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 368
dinos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GIANNIS_G6 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εχεις δει πως ειναι στα πεζω οι ευκαμπτοι υαλοκαθαριστηρες?Τετοιους φοραει και το leon του Κυριακου.
ακριβως....ετσι οπως τα λεει ο φιλος Γιαννης....μου ειχαν παραγγειλει μερικα μελη πριν μπω φανταρος αλλα ειχαν ελειψη...τωρα εχουμε φερει....ειναι οι aerotwin της bosch τους φοραω κ στο δικο μου κ οποτε βρεχει το ευχαριστιεμαι....εδω κ 7μηνες που τους φοραω δεν εχω ακουσει τριγμο στο παρμπριζ αυτο το σπαστικο....ειτε βρεχει πολυ ειτε οχι καθαριζουν τελεια χωρις ψεγαδι οπως επισης κ στα πολλα χλμ γιατι αγκαλιαζει το παρμπριζ ειναι ευκαμπτη σιλικονη κ ειναι ετσι σχεδιασμενοι που ολος ο υαλοκαθαριστηρας λειτουργει αεροδυναμικα στον αερα.....δεν εχω δοκιμασει μεχρι στιγμης κατι καλυτερο εγω παντως....κ μαλιστα στου πατερα μου το astra που φοραει απτη μανα του τετοιο τυπο υαλοκαθαρηστηρες δεν καθαριζει τοσο καλα οσο οι bosch...ειναι λιγο ακριβοι σε σχεση με τους απλους αλλα δε συγκρινονται....απτην αντιπροσωπεια εχουν 40-50ευρο το ζευγαρι αν δεν κανω λαθος....εγω τους φερνω 20ευρω χοντρικη....κ τωρα αποτι μου ειπαν θα φερουμε κ για το πισω τζαμι τετοιο στυλ....