Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Pantelis
γιαννη πρωτα απολα οσο ζουμε μαθαινουμε και ο καθενας εινα γνωστησ σε πραγματα που δν γνωριζει ο αλλοσ εκτοσ αν εσυ εισαι παντογνωστησ να σε ρωτανε για τα παντα μιλασ τοσην ωρα για εξυπνακηδεσ πουτσεσ και βουρτσεσ και βασικα τσακωνεσαι με τν εαυτο σουκαι εγω οπαδοσ τησ ατμοσφαιρασς ημουν ωσπου αγορασα το τουρμπακι μου... και εχω ξενιασει.... φτιαξε ενα 13αρι στα 160 αλογα δν σου λεω περισσοτερα και ελα με πρωτο σταδιο μαυροκαπακο να μετρησεις κολωνες... σε ακουω εδω και δυο μερεσ και στο τελοσ θα μασ πεις οτι πρεπει να σου ζητησουμε και συγνωμη που ποσταρουμε...... και τα Diesel μην τα κοροιδευεις γιατι με μια τουρμπινιτσα απο τετοια το 13αρι παλι δν το βλεπεις και ας εισαι πρωτο σταδιο...... και το κορυφαιο ασ σπασει στο τελος τουλαχιστον θα ναι μπροστα 1000% αλλωστε αυτο δν μετραει συμφωνα με τα λεγομενα σου????????
υγ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ
|
Mου φαινετε παντελι σε πικρανε πολυ το γεγονος οτι το ασημι στην 90αρα σου δεν δουλεψε ποτε για αυτο κ γραφεις αυτα που γραφεις!! Παντογνωστης δεν ειμαι αλλα δεν φοβομουν να πειραματιστω για να μαθω! Γιαυτο και πληρωσα οτι πληρωσα! Αν εσυ εμπλεξες κ δεν ασχοληθηκες δικο σου θεμα! Αλλα οταν εγω εφτιαχνα το μαυρο εσυ παλευες με το ασημι!Μετα πηρες μια celica κ θες να μας πεις οτι σε ενα χρονο μεσα τα εμαθες ολα???? χωρις πειραματα??? χωρις δοκιμες???? χωρις τιποτα???? Ασε ρε παντελι!!! Τραβα παιχτο γνωστης σε αυτους που δεν ξερουν!!! Εγω κ πληρωσα κ εμαθα κ εστησα κ ετρεξα κ εσπασα!!! Αλλα να ξερεις οτι για τα σπασιματα δεν εφταιγε το μοτερ αλλα το ξερο μου το κεφαλι!!! Κ ενα τελευταιο φιλικα.... οι κουλοι παιρνουν τουρμπο για να εχουν δικαιολογια για τις στροφες!!!! Οι τολμηροι παιρνουν ατμοσφαιρα κ την λιωνουν!!!! ααααααααα κ μιας κ το θυμηθηκα..... απο ποτε του περλα ειναι μαμα το μοτερ με 150 αλογα????????????????????