Το ραδιο CD αποτελειται απο 2 μερη.Την μασκα (που ειναι αυτο που φαινετε μπροστα) και το κυριως κομματι που ειναι το χονδροκουτι(αυτο δεν φαινετε αφου ειναι πισω απο την μασκα).Η μασκα τωρα με το κουτι ενωνεται με μια ταινια(σαν κι αυτες που εχουν οι υπολογιστες).Ξεκιναμε με το να βγαλουμε την κονσολα αρχιζοντας απο το πλαστικο που ειναι στο κιβωτιο ταχυτητων,και συνεχιζουμε με το να τραβηξουμε την κεντρικη κονσολα.Και μενει τωρα η μασκα.Η μασκα ομως ειναι κουμπωμενη με τους αεραγωγους.Οποτε για να βγει η μασκα τραβαμε με τα χερια πολυ προσεκτικα τους αεραγωγους κι οχι με καποιο αιχμηρο αντικειμενο και κανουμε καμια ζημια στα πλαστικα του σαλονιου μας.Με ΠΡΟΣΟΧΗ ομως γιατι αν βαλουμε πολυ δυναμη και ξεκουμπωσει αποτομα μπορει να κανουμε ζημια στην ταινια και μετα κλαφτα Χαραλαμπε!!!Επισης δεν κανουμε το λαθος να εχουμε ανοιχτη την παροχη ρευματος του αυτοκινητου(οπως εκανα εγω και καηκε το ραδιο CD μου αφου γεμισε καπνους το αμαξι μου).Κλεινουμε δηλαδη την μηχανη και βγαζουμε τα κλειδια(για σιγουρια).Οταν βγει βγαζουμε την ταινια απο την θεση της.Μετα χρειαζομαστε μια καστανια με 10αρακι καρυδακι.Λυνουμε τα 4 παξιμαδακια που κρατανε το κουτι του ραδιο cd και τωρα το κουτι ειναι ελευθερο κι ωραιο.Το τραβαμε εξω κι απο πισω εχει τις φισες που λετε.Μολις ενωθει το εξαρτημα που αγορασατε στις φισες ξαναδενουμε το κουτι του ραδιο cd με την καστανια μας.Τωρα για να μπει η μασκα πρεπει να την βγαλουμε απο τους αεραγωγουυς.Την ακουμπαμε πανω στο κουτι αφου ενωσουμε παλι την ταινια και μετα κουμπωνουμε τους αεραγωγους πανω στη μασκα(αυτο ισως ειναι το πιο δυσκολο κομματι).Δοκιμαζουμε αν ολα δουλευουν ρολοι αφου ειμαστε σιγουροι οτι ενωσαμε την ταινια καλα και αν ειναι ολα οκ βαζουμε το πλαστικο της κονσολας στη θεση της και το πλαστικο που ειναι στις ταχυτητες και τελιωσαμε.
Δεν ειναι κατι δυσκολο να το κανει καποιος αφου ολα ειναι κουμπωτα αλλα θελει υπομονη και προσοχη μην καταστρεψουμε τα πλαστικα μας και κυριως να μην καει το ραδιο CD.Φωτο δεν μπορω να εχω αφου τωρα δεν υπαρχει περιπτωση να το ξαναλυσω μιας κι εχω αλλαξει και ραδιο.Συγγνωμη ανα σας κουρασα κι ελπιζω να βοηθησα!
|