Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 08-02-08, 14:37
Το avatar του χρήστη madvinegar
madvinegar Offline:
Administrator

Μοντέλο: Jeep Renegade
Περιοχή: Πειραιάς
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 10
madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός madvinegar είναι πάρα πολύ καλός
Δεν εχει να κανει ποια φίσσα υποδοχής έχεις αρκει να παραγγείλεις αυτο που κάνει για εσενα. Δλδ αν εχεις το παλιό ραδιοcd πρέπει να παραγγείλεις το Mp3 player με την παλιά αρσενική φίσσα, ενω αν έχεις το καινούριο ραδιοcd πρέπει να παραγγείλεις το Mp3 Player με την καινούρια αρσενική φίσσα.
Εγω δεν ήξερα τι φίσσα είχα και παρηγγειλά με την καινούρια φίσσα ενω είχα το παλιο ραδιοcd. Την πάτησα (ή όπως λέω έγινα πειραματόζωο ) γιαυτο αναγκάστηκα να βάλω τον έξτρα ανταπτορα.
Όλα τα παραπάνω τα αναφερω για να μην την πατησετε και εσεις αν το παραγγείλετε. Αλλά και να την πατήσετε... πάλι εχω βρει τη λυση (όπως εκανα εγω δλδ με τον ανταπτορα).
Όσο για την τιμή, το γραφω και στο 1ο ποστ πως (αν δεν χρειαστείς ανταπτορα), όλα μαζί μου πήγαν 76 ευρω (μέσα και τα μεταφορικά).
Ο ανταπτορας στο e-bay κοστίζει 12 ευρω, ενω σε Γιαννιτσα και Πασπαλιαρη κοστιζει 18,50 και 20 ευρω αντίστοιχα.
Απάντηση με παράθεση