Παιδια νομιζω οτι κακως δινουμε τοση μεγαλη διασταση στο θεμα.
Στον καθενα εγκειται αν θα μιλησει αν θα κανει την κινηση η οχι.
Την προηγουμενη φορα καθοταν ενα ζευγαρι στην ακρη της καφετεριας και δεν ηξερα καν αν ειναι μαζι μας η απο λαθος ηρθαν στην αιθουσα αυτη.
Οταν τους μιλησα καταλαβα οτι ειχαν ερθει για εμας και μιλησαμε λιγη ωρα τους εδειξα το αμαξι μου και απεσπασα και ωραια σχολια για την 30αρα μου.
Αυτο ομως δε σημαινει οτι πρεπει ολοι να περιμενουν καποιον να τους μιλησει.
Οταν πατε φανταροι τι περιμενετε να ερθει ο θαλαμοφυλακας να σας συστησει την διμοιρια???
Και μη μου πεις κανεις οτι το παραδειγμα αυτο ειναι ακραιο και οτι δεν ειμαστε στρατος γιατι τα ιδια ισχυουν και εδω.
Ετσι ειναι τα πραγματα. Οταν ηρθα εγω πριν 3 χρονια στο κλαμπ, καθησα με καποια παιδια και μεσω της κουβεντας γνωριστηκαμε. Δεν ηρθε να με παρεις κανενας απο το χερι να μου πει θελεις να γινουμε φιλοι και να μιλαμε.
Και να το θεσουμε και προσωπικα δεν νομιζω να εχει ερθει καποιος καινουργιος και να μην τον εχω ρωτησει οποτε μπορω παντα ετσι.
Γιατι οταν καθομαι στο τραπεζι μου ειναι φυσικο και επομενο να μιλησω με την παρεα μου για καποια θεματα.
Που στην τελικη γι αυτο τον λογο κατεβαινω στην συναντηση.
Τωρα αν αυτο το λεει καποιος κλικα ή το πάνω και το κάτω τραπεζι ειναι προβλημα του καθως δεν νομιζω να τιθεται τετοιο θεμα.
Διοικητικό μέλος
Administrator Υποχθόνιων Επιχειρήσεων
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 03-02-08 στις 16:24.
|