Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 30-01-08, 23:12
Το avatar του χρήστη salonikios
salonikios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: salonika
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 252
salonikios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
κυριακη βραδυ λιγο εξω απτο κεντρο σε φαναρι ερχεται διπλα μου ενα seat ibiza 1.4 (ολοκαινουριο) αυτο με τα 101 η με τα 115 ηταν.μαρσαρει,μαρσαρω καιγω και μολις αναβει πρασινο ξεκιναει αυτος μ@μιωντας και εγω λιγο πιο χαλαρα στη πρωτη λογω καινουριων ελαστικων,παλι ομως ημουν μπροστα γιατι ο χαζουλης εχασε πολυ λογω χαζοσπινιαρισματος και μεχρι τα μισα περιπου της τριτης ημουν κατα 1 αυτοκινητο μπροστα!!!!

και κατι off topic τωρα γυρνωντας στο σπιτι ημου με το astra του πατερα μου(99 μοντελο 1.6),και με κολλαει απο πισω ενα bmw 3 coupe e 46,φορουσε 17¨ απομιμηση απο Μ3 και εξατμιση τελικο.τον αφησα να με περασει και στο φαναρι κολλαω πισω του.ανοιγει τη πρωτη,πιανει κοφτη και μετα μολις βαζω δευτερα δεν αντεχω αλλο και βγαινω αριστερα του να το περασω και να δω τα μουτρα του(φλωρος πιτσιρικας με πολλα λεφτα),στο τελειωμα της 2ας ειμαι πανω απο μισο αμαξι μπροστα και μετα ακολουθει ανοιχτη αλλα λιγο επικυνδυνη στροφη,εγω στριβω με πολλα και ο τυπας επεσε στα φρενα και μετα πηγαινε πολυ cool!!!!!