Αν πας στο μαμά ύψος βάλε KONI κόκκινα (400E max). Αλλιώς, για πιο σκληρή αίσθηση Bilstein sport (500-600E). Λύσεις του τύπου ΚΥΒ, bilstein μαύρα, monroe και οτιδήποτε άλλο απλό θα σε φέρουν στα ίδια επίπεδα με μαμά ή χειρότερα (βλέπε bilstein μαύρα).
Για -3 πόντους πας σε apex (400-450), κονι κίτρινα (500-600)και bilstein sprint (500-600). Κατά σειρά όπως τα έγραψα. Τα μεν apex λόγω τιμής, τα δε ΚΟΝΙ και bilstein λόγω συμπεριφοράς. Με τα ΚΟΝΙ θα έχεις ένα κλικ καλύτερη άνεση από bilstein. Τα apex μάλλον θα ναι κάτι ενδιάμεσο σε συμπεριφορά και άνεση. Για αμορτισέρ που δεν είναι για χαμήλωμα, μόνο τα bilstein sport ξέρω 100% πως αντέχουν, λόγω της ιδιαίτερης ενίσχυσης που έχουν (τα φορούσε ο Roy-D νομίζω τα sport με -3), αλλά νομίζω πως θα σου φανούν αρκετά σκληρά.
Τέλος να πω πως συμφωνώ με το laios, σχετικά με κάποια μαζεμένα στοιχεία για τις δυνατές επιλογές και τι προσφέρει η καθεμία, που θα μας εξυπηρετούσε να υπαρχούν, μιας κ συνεχώς έχω την αίσθηση πως όλοι επαναλαμβανόμαστε, λέγοντας τα ίδια και τα ίδια και τελικά μη καταλήγοντας πουθενά.
|