Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-01-08, 11:50
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 386
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από GiWrGoS@XXX Εμφάνιση μηνυμάτων
εγω αδερφε μου το μοτερ το κανα ανακατασκευη γιατι αγορασα το αμαξι με 100.000 απο αντιπροσωπεια"εγγυημενο" απο γνωστο μου κ τελικα αποδειχτηκε οτι καιει λαδια...ευτυχως ειχε λιγους μηνες εγγυηση και μου το εφτιαξαν δωρεαν.Αν μου ζητουσαν 3000-3500 ευρω για αλλαγη μπλοκ και λοιπων
εργασιων, αντι να γελαω οπως εσυ ,μαλλον θα εκλαιγα,και για να μην χρειαστει να κλαψω,οχι συντομα τουλαχιστον,προσπαθω να χρησιμοποιω οτι καλυτερο για το αμαξι μου,οχι για να κερδισω π.χ 0,2 hp απο τα "καλα λαδια" αλλα γιατι θελω το μοτερ μου να ναι προστατευμενο στο μεγιστο και να δουλευει οσο το δυνατο καλυτερα...Ελπιζω να σε διασκεδασα και με αυτο το post
κοιτα φιλε να στο πω ξεκαθαρα το παλικαρι εχει 4ΕFE δεν εχει τη λαδιερα του 2000 αν θες εσυ βαλτου και ενα μαξιλαρακι εγω στη θεση σου θα του το ετριβα στη μουρη και θα το αλαζα εσυ γουσταρες και το ξανα εφτιαξες περιμενε τωρα στα 200.000 και βαλτου κανα 4EFE

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikoskon Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν το'πιασα...
NIKOLA πλακα μου κανεις βαζεις τοσο λεπτο λαδι στο κινητιρα σου και πιστευεις οτι κανει καλο? εγω σου λεο μακρια απο τα πολυ λεπτα λαδια και αυτο γιατι ειδα προσφατα ενα σταρλετακι με τεζα φθαρμενο στροφαλο και το παταγε κιολας... γιατι μι μου πιτε οτι δεν το πατατε εστω και λιγο

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη endurasKE-30 : 22-01-08 στις 14:53.
Απάντηση με παράθεση