Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-01-08, 14:06
Το avatar του χρήστη dRiveR7
dRiveR7 Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: 207 RC
Περιοχή: ΑΘΗΝΑ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 416
dRiveR7 θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από electro Εμφάνιση μηνυμάτων
Λοιπον μιλησα με τον φιλο Θοδωρη( τον πρωην ιδιοκτητη ) και μου ειπε οτι μονο τα αμορτησερ ηταν απο τς. Τα ελατηρια που φοραω ειναι Vogtland και μου ειπε οτι ειναι σιγουρα 3 ποντους. Απλα θυμαται οτι το κουτι ισως ελεγε 4 ποντους.... Θα το ψαξει να το βρει και θα μου πει.....

Εγω βεβαια ειχα ηδη παει νωρις το πρωι και ειχα κανει μετρησεις. Θα τις γραψω , μηπως ξερετε κατι παραπανω :

Επειδη μπερδευτικα , μετρησα στην αρχη απο το εδαφος μεχρι εκει που αρχιζει το σασι και ηταν περιπου 64 ποντοι. Λεω περιπου γιατι το μπροστα μερος ηταν 2-3 χιλιοστα λιγοτερο και το αντιθετο πισω.

Μετα μετρησα απο το εδαφος μεχρι το μεσο της ζαντας( οπου εκει ισως εχω περισσοτερο σφαλμα , λογω του οτι στο περιπου βρηκα τη μεση) και βγηκε περιπου 35,5 ποντοι.

Τελος να πω οτι εχω μαμα διασταση , ελαστικων.

Οποτε οι ειδικοι αν μπορουν ας μου απαντησουν!
Λοιπόν Αντρέα, για να μην έχεις αποκλίσεις, να μετρήσεις από το έδαφος έως εκεί που βάζεις το γρύλο. Αυτή είναι η ασφαλέστερη μέτρηση. Για να είσαι 100% σωστός θα πρέπει το δικό σου αμάξι και το άλλο που θα μετρήσεις να έχουν ίδια λάστιχα και ίδια πίεση σε αυτά.
Ανέφερες γι αυτή τη μέτρση ένα νούμερο 64 πόντους...Μάλλον κάτι μέτρησες λάθος...Πάνω από 17-18 πόντους δεν πρέπει να ναι...Εκτός αν δεν κατάλαβα καλά τι μέτρησες...
Τέλος πάντων μέτρα από το έδαφος έως το σημείο στο σασί που μπαίνει ο γρύλος και μετά το ίδιο σε ένα με μαμά ύψος και η διαφορά είναι το χαμήλωμά σου.
Αν θέλει να βοηθήσει κάποιος με μαμά ύψος ας μετρήσει την ίδια απόσταση και ας μας πει το νούμερο για να συγκρίνει, χωρίς να ψάχνει άλλη Ε12 ο Αντρέας. (θα μετρούσα εγώ, αλλά δυστυχώς δε θα σε βοηθούσε η μέτρηση μου απ 'ότι κατλαβαίνεις...)
Απάντηση με παράθεση