Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panagiotisfx
Εχω την Ε12 profacelift του '03 και έκδοση Linea Terra και φυσικα ειναι και αγγλικο(πιο αχρηστοι για να φτιαξουνε αυτοκινητα απο τους Αγγλους δεν πρεπει να υπαρχουν).Προσπαθησα να αλλαξω τον φωτισμο στο καλοριφερ-a/c και να τον κανω κοκκινο αλλα βρηκα μπροστα μου την βλακεια των Αγγλων.Οι ανθρωποι μιλαμε δεν παιζονται.Στο σημειο που γραφει τις ενδειξεις ειναι ενα αυτοκολλητο.Εκει που στο γιαπωνεζικο σενταν το αυτοκολλητο δεν ξεκολλαει και εχει εσωτερικα ασπρο χρωμα και πρασινα ledakia οι βρωμοgayδες το κανανε με πρασινο χρωμα και λευκα leds.Ξερει κανεις που μπορω να βρω ή να φτιαξω ενα τετοιο αυτοκολλητο?Η toyota πάντως εχει μονο το αγγλικο αφου το japan δεν πωλειται σκέτο το αυτοκολλητο αλλα ολη η κονσολα που και παλι η κονσολα japan δεν κουμπωνει στο αγγλικο.
|
πολυ μπερδεμα ρε αδερφακι μου...σε κανα μαντρα απο κανα σακατεμενο μπας και σου δωσει ολη την κονσολα απο κανενα αλλο αγγλικο και μετα μπορεις εσυ να πειραματιστεις σπιτι πανω της...αν πετυχει πετυχε...αλλιως θα αφησεις την δικη σου επανω...