Ανδρέα.... μέχρι τώρα δεν μου έχει παρουσιάση κανένα σοβάρό πρόβλημα. Το modem δείχνει πάντα πάνω απο 9Mbit/sec (και εννοίωτε και 10+). Τηλεφώνι΄κή γραμμή πεντακάθαρη, και γενικός όλα καλά. Μέσος όρος χρόνου αναμονής στο τηλ. κέντρο της Τellas περίπου στα 7-10 λεπτά. Μόνο χθες είχα ένα πρόβλημα το οποίο εξακολουθούσε και σήμερα με την ταχύτητα. Αν και το modem δείχνει ότι είμαι συνδεδεμένος με 9,7Mbit/sec, εγώ ουσιαστικά download δεν μπορώ να κάνω (Ξεκινάει με 30-40 Kbit/sec και μηδενίζει σχεδόν, αργά-αργά.). Μου είπανε ότι οφείλεται σε γενικότερο πρόβλημα σε όλη την Νότια Ελλάδα, απο κάποια πρόβλημα σε Κέντρο του ΟΤΕ (Αυτό για κάποιους που εξακολουθούνε να πιστεύουνε ότι η κάθε εταιρεία "σκάβει" το δικό της δίκτυο!!!!). Αν και δεν νομίζω ότι αυτός ειναι ο λόγος, πιστεύω ότι κάπου όντως έχουνε πρόβλημα αυτήν την στιγμή, γιατί αλλιώς το modem δεν θα με έδειχνε με 9,7 μέσα.
Εχω τον κολλητό μου και τον ξάδερφό μου επίσης με Tellas, χωρίς πρόβλημα. Τι να σου πώ. Επιλογή του καθενός είναι.Τουλάχιστον η Tellas δεν τάζει λαγούς με πετραχίλια.
Απο εκεί και πέρα είναι όπως έχουμε ξαναπεί, θέμα καλοδίωσης, θέμα γραμμής, απόστασης απο το DsLam κτλ....κτλ...κτλ....
Υ.Γ. Με βάση τα στοιχεία κλεισίματος του 2007, η Tellas έχει τις περισσότερες συνδέσεις με 77200. Ακολουθεί η Forthnet με 76000, και αρκετά πιο πίσω η ON με 33000.
Administration Group
Διοικητικό Μέλος
|