Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-01-08, 00:09
Το avatar του χρήστη aspire1673
aspire1673 Offline:
Μικρό Μέλος

Μοντέλο: TOYOTA COROLLA ΕΕ111
Περιοχή: ΜΟΣΧΑΤΟ
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 242
aspire1673 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Καλησπέρα.ευχαριστώ όλους για την προθημια να με βοηθήσουν.ψαχβομαι για αυτό το θέμα γιατί:2 χρόνια για κάθε μέρα έκανα μια διαδρομή 50 χιλιομέτρων με φουλ στροφες και πολλά πέταλα από αυτές.έτσι παρατήρησα ότι στο πλαστικό δοχείο των υγρών τιμονιού ψιλά στα τοιχώματα του έχει κάτσει λάδι το οποίο είναι σαν να έχει ξεραθεί και είναι πολύ μαύρο.
όταν το είπα στην αντιπροσωπεία έβαλαν στο δοχείο ένα λεπτό κατσαβίδι και κοίταξαν την υφή του λαδιού και είπαν ότι είναι εντάξει.αλλά εγώ νομίζω ότι λάδι είναι θέλει αλλαγή γιατί μετά από κάποια χρόνια χάνει την ιδιοτητά του.όταν επέμενα να τα αλλάξουν για να δω αντιδράσεις είπαν ότι θα τα αλλάξουν στο μεγάλο σέρβις των 160000 και τίποτα άλλο.
μπορούν να τα αφαιρέσουν όλα από το σύστημα και να βάλουν καινούρια ή θα κάνουν μερική αλλαγή?η στάθμη τους είναι η σωστή.ένας άλλος μηχανικός μου είπε ότι το μαύρο ξεραμένο λάδι όπως είπα παραπάνω είναι βρωμιές που έχει αποβάλει το σύστημα του τιμονιού.ξέρει κανεις πως γίνεται η αλλαγή?σόρρυ για τον όγκο του μυνήματος
ευχαριστώ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη diafanh-psyxh : 27-01-08 στις 13:00.
Απάντηση με παράθεση