Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-01-08, 09:21
Το avatar του χρήστη alex-g
alex-g Offline:
Θεϊκό Μέλος

Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 385
alex-g είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PeterIoannou Εμφάνιση μηνυμάτων
Φίλε μου, η δημοσίευσή μου είναι τόσο εξυπνάδα, όσο είναι και όλες οι υπόλοιπες δημοσιεύσεις του παρόντος thread.
Το ότι δημοσίευσα τη φωτογραφία σε άλλο σημείο του forum με το σχόλιο που έκανα, δείχνει καθαρά τον σεβασμό μου στην αγγελία. Αν δεν την σεβόμουν, θα έγραφα εκεί, όπως κάνουν και πολλοί άλλοι κατά καιρούς σε αγγελίες, χωρίς να ενδιαφέρονται.
Επίσης, το γεγονός ότι δημοσιοποιεί κάποιος μια φωτογραφία, αυτό σημαίνει πως την καταθέτει σε κοινή θέα και είναι προετοιμασμένος για οποιοδήποτε σχόλιο ή κρίση ήθελε ακολουθήσει. Να υποθέσω ότι το σχόλιό σου αυτό δεν θα είχε γίνει αν είχα τραβήξει ο ίδιος τη φωτογραφία, ΠΑΡΟΤΙ θα ήταν το ίδιο αυτοκίνητο (δεν το βλέπω να ευσταθεί και τόσο...).
Επιπρόσθετα, η ύπαρξη ή η απουσία του αισθητηρίου της καλαισθησίας είναι φαινόμενο το οποίο δεν συνδέεται με το αντικείμενο, το καταναλωτικό αγαθό που κατέχει κάποιος ή το ύψος του τραπεζικού του λογαριασμού. Είτε είσαι κακόγουστος, είτε δεν είσαι, είτε είσαι κάπου ανάμεσα... Ο καθένας κρίνει με βάση τα δικά του μέτρα και την αντίληψή του. Έχει, δε, το δικαίωμα να το πράξει αυτό, δεδομένου ότι καθένας είναι ελεύθερος να διατυπώνει τη γνώμη του.
Τέλος, δεν νομίζω αυτό που έκανα να παραβιάζει κάποιον από τους κανόνες του forum. Αν συμβαίνει αυτό, τότε κάποιος administrator ή moderator θα διαγράψει την "επίμαχη" δημοσίευση.
Πάνος.

φιλε μου ειναι πολυ απλο το πραγμα καταλαβαινω τα ωσα λες αλα παντα δεν σκεφτεστε και το (εσασ) οταν κανετε κατι. σκεψου το γεγονος να σηκωνες εσυ το αμαξι σου και να το ποσταρε μετα καποιος αλος εδω και να το σχολιαζε, θα μου πεισ εγω δεν βαζω τετοια πραγματα οποτε δεν παιζει ,αλα μια ζωη ο ελληνας ετσι θα σκεφτετε οτι σε αυτον ποτε και τιποτα δεν θα του συμβει σ'αυτον οτι διποτε και νανε.... τεσπα δεν παραβιασες καποιο κανονα απλος
ειναι αυτοκινητο για της αγγελιες και μονο εκει δεν ειναι για να βολταρει μεσα στο φορυμ τετοια υπαρχουν και αλου, εσυ το πηρες και το αστειο ειναι οτι λες και την πιγη ,οτι το πηρες απο εκει' απ τησ αγγελιες. τωρα οτι νομιζεις αν σου φενετε σωστο εχε καλοσ δεν εχω κατι παραπανω να πω
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από dRiveR7 Εμφάνιση μηνυμάτων
Ρε Κυριάκο...την φωτό που έχει βάλει στην αγγελία την είδες? Το βιντεάκι το είδες σίγουρα....Πες μου τώρα, είναι ακριβώς το ίδιο αμάξι στη φωτό κ στο βίντεο...? Στο βίντεο είναι με ασημί 6ακτινες ζάντες και σχετικά χαμηλό και στο φωτό με ανθρακί πεντακτινες σκούρες και έτοιμο για ράλλυ Ντακάρ!!! Άλλο πράγμα το ένα, άλλο το άλλο!
Η αεροτομή και στις δύο περιπτώσεις είναι άθλια! Και πάλι μόνο κ μόνο για την αεροτομή καγκουριά είναι....
Φυσικά δε θα μαλώσουμε γι'αυτό, απλά δεν καταλαβαίνω γιατί τόση υπεράσπιση στο συγκεκριμένο...όπως λέτε κ εσείς γνώμη σας πως δεν είναι καγκούρικο, υπάρχουν κ κάποιοι που δεν τους αρέσει....
μπορει οι ζαντες να μην ειναι ιδιες ρε σι αλα εχει περασει τοσοσ καιροσ απο τοτε διλαδι δεν μπορει να τισ εχει αλαξει? τελος παντον κοιτα δεν γινετε υπερασπιση αλα οφειλουμε καποια πραγματα να τα σεβομαστε οχι οτι εγινε κατι τρομερο αλα ετσι οπος υποθηκε εμενα μου χτυπησε δεν μαρεσε, και ενω ισχθει η αγγελεια ακομα..