Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-01-08, 22:51
Το avatar του χρήστη Edessaios
Edessaios Offline:
Moderator

Μοντέλο: COROLLA ZZE12? 1.8/ KE36
Περιοχή: Εξωτική Έδεσσα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 5 φορές σε 5 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 596
Edessaios έχει φοβερή αύρα Edessaios έχει φοβερή αύρα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από jdtech Εμφάνιση μηνυμάτων
Παιδιά έπεσε στα χέρια μου ένα φυλλάδιο της Toyota σε κάποια αντιπροσωπεία για λαμπτήρες xenon-like. Η ονομασία τους είναι Toyota Optiblue και το φως που παράγουν είναι στα 4000Κ. Δυστυχώς το παληκάρι από τα ανταλλακτικά είχε πεταχτεί σε μια δουλίτσα και δεν έμαθα τιμή καθώς τα άλλα παιδιά δεν ήξεραν να μου πουν ακριβώς (βιαζόμουν κιόλας...) την επόμενη βδομάδα θα πάω για service και θα μάθω. Αυτό που θέλω να μάθω είναι αν τις έχει δοκιμάσει κάποιος και αν ξέρει τι μάρκα είναι (φαντάζομαι ο κατασκευαστής θα είναι κάποιος τρίτος και απλά η Toyota βάζει τα σήματα).
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από analyst78 Εμφάνιση μηνυμάτων
Εγω φοραω αυτες τις λαμπες εδω και 1,5 χρονο. Υπαρχουν σε δυο τυπους optiblue και optibright. Οι μεν μπλεδιζουν οι αλλες εχουν καθαρο λευκο φως. Ειμαι ευχαριστιμενος με την αποδοση τους. Ειναι τις Philips και κανουν για τις Η7 κανα 35€.

Τις δοκίμασα και τις δύο στην μεγάλη σκάλα για να μην έχει μεγάλη διαφορά με τα xenon και δεν έμεινα ευχαριστημένος......
Τις έβγαλα και έβαλα ένα σετ από τις Γερμανικές NARVA το μοντέλο RANGE POWER WHITE και έμεινα περισσότερο ευχαριστημένος.

COROLLA EE101 SW
COROLLA ZZE122 1.8
HONDA VFR 800Vtec ABS '05

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Edessaios : 10-01-08 στις 23:00.
Απάντηση με παράθεση