Θέμα: BIZZ καφε
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 09-01-08, 16:08
Το avatar του χρήστη IVEHIN
IVEHIN Offline:

Μοντέλο: E-111 G6
Περιοχή: ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΣ
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 4 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 314
IVEHIN είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Ας πω και εγω την αποψη μου μετα απο οσα ειδα και διαβασα.Για οσους εθεσαν το θεμα της ηλικιας νομιζω πως δεν ισχυει.Την πρωτη φορα που πηγα σε συναντηση του club στο αλσος ημουν 21 και τωρα ειμαι 25.Εκτος απο τον dino και mike_g που ειναι στην ηλικια μου ολοι οι υπολοιποι που γνωρισα και εγινα φιλος και μιλαω η βρισκομαι εκτος club ειναι πολυ μεγαλυτερη απο εμενα.
Το μαγαζι που συναντιομαστε νομιζω οτι ειναι πολυ βολικο για τους περισσοτερους αλλα ακομα και αν θελετε μπορει να τεθει το θεμα της αλλαγης εαν δεν θελουμε να παραμεινουμε εκει.
Οταν ενα νεο μελος ερχεται για πρωτη φορα σε συναντηση πιστευω πως ειναι λογικο να νιωθει αβολα,ετσι ενιωθα και εγω.Αυτο δεν σημαινει πως υπαρχουν κλικες ουτε οτι δεν πρεπει να ξαναερθει.Εγω κατεβαινα στις συναντησεις 2-3 μηνες μεχρι να αρχισω να μαθαινω τα παιδια τοτε.Οταν ομως πηγαινα στην αρχη στο αλσος δεν καθομουν σε μια γωνια να πινω τον καφε μου μονος μου η με καποιον που μπορει να ειχαμε ερθει μαζι.Καθε φορα γυρναγα γυρω γυρω και ελεγα γεια παιδια ειμαι ο κωστας ειμαι νεος και ηρθα στην παρεα σας και η απαντηση των περισσοτερων ηταν καλως ηρθες,κατσε στην παρεα μας.
Ετσι γνωριζεσαι κατα την προσωπικη μου αποψη με νεα ατομα.
Σιγουρα πολλα μελη καινουργια και παλαια δεν μπορουν να ερχονται καθε παρασκευη και αυτο ειναι κατανοητο.
Οσο για τις εκδηλωσεις που πολλα μελη λενε τα τελευταια 3 χρονια εχω παει σε ολες ακομα σε αυτην τη χρονια που περασε που ειμαι και φανταρος γιατι ετυχε να εχω αδεια.Σε ολες ομως η συμμετοχη ηταν πολυ μικρη σε σχεση με το ποσα ατομα ζηταγανε στα ποστ θελουμε εκδρομη και αλλα τετοια.
Ετσι καταληγαμε παντα στις εκδρομες να ειμαστε τα ιδια 20 ατομα οι και λιγοτερα.Αρα στο θεμα των εκδηλωσεων δεν νομιζω οτι φταιει το club αλλα το καθε μελος ξεχωριστα.
Το ενδιαφερον εχει οντως χαθει αλλα νομιζω οτι ειναι στο χερι μας να ξαναβρεθει οχι ομως με λογια αλλα με πραξεις απο ολα τα μελη.

Ο θανατος ερχεται απο τον Ranger απο ψηλα και απο τον ivehin στα κρυφα!!!

DIONYSOUS KING
Any challenge?
Απάντηση με παράθεση