Θέμα: Kit Xenon
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-01-08, 22:48
Το avatar του χρήστη Ma-corolla
Ma-corolla Offline:

Περιοχή: KOZANH
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 310
Ma-corolla είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Exclamation

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από 1.4_corolla Εμφάνιση μηνυμάτων
πηρα τηλ την xenon hellas,τιμες:xtr 450 ,hella 550 kai philips 700 .εχουν μεγαλη διαφορα τα επωνυμα απο τα κορεατικα κλπ?
με την h4 τι παιζει?υπαρχουν 4 τροποι για να εχεις και στην μεσαια κ στην μεγαλη σκαλα xenon,ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος?αυτος με τον ηλεκτρομαγνητη που παει την λαμπα μεσα εξω?http://www.xenonhellas.gr/hid/h4-cars.html
Εχω τα xtr απο την xenonhellas τον κύριο Χρήστο.Ειμαι πολύ ευχαριστημένος αυτό που προτείνη ειναι πολύ καλό ειδικά το xtr ειναι καλό και δεν έχω καποιο πρόβλημα.Τα εχω 9 μηνές και ολα καλά.Απο φώς ειναι πολύ ανώτερα απο τα υψηλής εκκένωσης που βλέπω στους δρόμους μας ,σε σχεσει με τα αλλα conversion kits.το Φώς ειναι πολύ καλό στην μικρή στην μεγάλη εχω χάσει λίγο αλλα έχω και παλι φωτάρες ,χωρίς να χτυπάνε στα ματια,Πρεπει να προσέξεις η ποιοτιτα τις λάμπας να ειναι καλή αν δεν ειναι απο τον κύριο Χρηστο.Γιατί τοτε γίνεται το φαινόμενο οτι ενοχλέις τους αλλους οδηγούς και δεν έχεις το φώς εκει που πρέπει αλλα αλλού... Δεν ειναι στην θεση που πρεπει αλλα αλου και δεν βλέπεις ειτε με τα μεγαλα ή τα μεσαία.Πρεπει λαμπα να βρήσκεται στο σωστό σημείο κάθε φορά για να έχεις το φώς που θες και την σκαλά.Εμενα η μεγαλη συμπλιρώνη την μικρή αυτό ειναι το θεμα στα Η4 να συμπλιρώνεται η μικρη απο την μεγάλη.Εκεί που τελίωνει η μικρή αρχίζει η μεγάλη.
Απάντηση με παράθεση