Θέμα: BIZZ καφε
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-01-08, 16:26
THEMIS Offline:
Μέλος

Μοντέλο: Corolla 1.4 vvti G6
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 257
THEMIS είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παιδιά, συγνώμη για την παρέμβαση,

δεν έχω κάρτα μέλους ούτε έχω έρθει ακόμη σε συνάντηση λόγω οικογενειακών και εργασιακών υποχρεώσεων. Αλλά ένα club φαίνεται και από το φόρουμ του. Θα έπρεπε να τονιστεί ότι πολλοί μη κορολάκηδες παρακολουθούν το φόρουμ και πολλοί ακόμη δεν ποστάρουν αλλά διαβάζουν με προσοχή πολλά από αυτά που γράφονται εδώ. Η μέχρι τώρα συμπεριφορά των μελών του φόρουμ (εγώ τους θεωρώ και μέλη του club άσχετα της κάρτας ή μη) είναι άψογη. Η ανακρίβεια (η οποία πολλές φορές λόγω ανωνυμίας είναι εκτεταμένη) διατηρείται εδώ σε χαμηλά ποσοστά σε σύγκριση με άλλα παρόμοια φόρουμ και γενικά υπάρχει η τάση αλληλοβοήθειας άσχετα αν αυτή μπορεί για κάποιους να κρίνει έμμεσο τρόπο εξάρτησης ή οιασδήποτε άλλης μορφής εκμετάλλευσης (η οποία μπορεί επίσης να θεωρηθεί μέχρι ένα βαθμό φυσιολογική).
Μπορεί η επαφή μου με άτομα που ασχολούνται με αυτοκίνητα να μην είναι εκτεταμένη (μόλις 2-3 φίλοι που συμμετέχουν σε αγώνες και κάποιοι γνωστοί που επισκευάζουν αυτοκίνητα ερασιτεχνικών αγώνων) αλλά γενικά έχω μεγάλη εμπειρία από ανθρώπινους χαρακτήρες (λόγω της φύσης της δουλειάς μου). Η συνολική εικόνα λοιπόν είναι μάλλον ικανοποιητική.
Για εσάς τους λιγότερο πολυάσχολους (ή ίσως μικρότερους - είμαι στα 36 πλέον) θα πρέπει να τονίσω ότι το σημαντικότερο πράγμα δεν είναι το αποτέλεσμα αλλά η διαδρομή για το αποτέλεσμα. Κλασσικό παράδειγμα το πρόβλημα που είχα με το κάψιμο λαδιού. Μίλησα εκτός από εδώ με πολύ κόσμο (πρώην βραβευμένο μηχανικό του Γιαννίτσα που έχει δικό του συνεργείο, κεντρικά στη Γερμανία, κεντρικά εδώ κλπ - πως τους βρήκα δεν έχει μεγάλη σημασία να γραφτεί εδώ) και τελικά το κέρδος δεν είναι η επισκευή του μοτέρ (το οποίο θα αποδειχθεί από το χρόνο αντοχής που θα έχει) αλλά η γνώση του τρόπου λειτουργίας και δομής τέτοιου είδους ενασχολήσεων που δεν με είχε απασχολήσει ιδιαίτερα μέχρι σήμερα.

Αυτά τα λίγα από ένα απλό fun της αυτοκίνησης.
Απάντηση με παράθεση