φτιαχνετε θεμα απο εκει που δεν υπαρχει μου φαινεται... εγω μονος μου ειρθα στο αλσος τοτε και βρηκα παρεα και δεν ειχα κανενα προβλημα,τι ειμαι εγω ποιο μαγκας?
το θεμα με τις κλικες?ποιες κλικες?που ειμαστε στο fame story??? απλα ειναι τα πραγματα εγω ας πουμε δεν μπορω να κανω παρεα με οποιον φοραει ΝΙΚΕ γιατι να κανω παρεα με οποιον εχει corolla?θα κατσω θα ρωτησω κατι θα συζητησω ισως ενα θεμα αλλα θα ψαξω να καθησω μαζι με τα παιδια που μου πανε περισσοτερο σαν παρεα και εχω ερθει ποιο κοντα.
Εχει τυχει ποτε καποιος να μου μηλισει και να του γυρησα την πλατη??δεν νομιζω και δεν νομιζω κανεις να το εκανε!
το μερος ειναι μια χαρα και με την εθνικη οδο ποια βολευει απαντες.αλλους περισσοτερο αλλους λιγοτερο,ετσι ειναι αυτα η Αθηνα ειναι τεραστια.
Να προσεθεσω και κατι αλλο,εγω δεν ερχομαι για να πιω εναν καφε(που οποτε ειμαι Αθηνα σχεδον παντα ερχομαι εκτος απο την βδομαδα που τρακαρα!) ερχομαι απλα να δω μερικα μελοι,να τσιγκλισω αλλους να δοκιμασω αργοτερα το αμαξι μου γενικα να κανω χαβαλε και να διασκεδασω για μια κοινη αγαπη με αυτους που μου ταιριαζουν σαν ανθρωπο πρωτα...
|