Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 26-12-07, 16:51
Το avatar του χρήστη electro
electro Offline:

Μοντέλο: Corolla E12 SOL, 2003
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 413
electro θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από salonikios Εμφάνιση μηνυμάτων
το καλυτερο που επρεπε να κανεις φιλε TOLIS EE80 ηταν να παρεις τις πινακιδες του και ενα βραδυ να επισκεφθεις κρυφα το αμαξι του και να το κανεις cabrio απτα σπασιματα!επειδη εχει τυχει πολλες φορες να κανω φασαρια(μικρη η μεγαλη) στο δρομο δε βγαινει παντα σε καλο.εννοειται οτι αν καποιος πηγαινε να μου βαρεσει το αμαξι θα κατεβαινα και θα του εσπαγα τα μουτρα.αλλα ποτε δε ξερεις τι εχει ο αλλος στο αμαξι του(οπλο ροπαλο μαχαιρι κτλ).
Ακριβως , αυτο εννοουσα και εγω. Επειδη μου εχει τυχει με 2 κολητους να κατεβαινουμε απο την Γ.Λαμπρακη στον Κορυδαλλο με ενα Seicento και ενω πηγαιναμε δεξια , μια BMW καταμαυρη μας εκλεισε κυριολεκτικα τον δρομο , χωρις να παμε να την προσπερασουμε(απλα πηγαιναμε πιο γρηγορα) και απραλιγο να δουμε το διαζωμα αναποδα , στο φαναρι σταματησαμε. Ανοιγει ο φιλος το παραθυρο και χωρις να τον βρισει του ειπε :" Ρε φιλε , τρελος εισαι? Θα μας σκοτωσεις!!!!!". Αυτος ανοιγει το παραθυρο και μας δειχνει μια πεταλουδα(μαχαιρι). Βαλαμε τα την ουρα κατω απο τα σκελι@ και φυγαμε.....

ΥΓ: Αυτην την τρομοκρατια Δ Ε Ν Τ Η Ν Α Ν Τ Ε Χ Ω ! ! ! ! ! ! !

http://www.corollaclub.com/forums/showthread.php?t=20389