Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-12-07, 15:46
Το avatar του χρήστη tsaftsouf20V
tsaftsouf20V Offline:

Μοντέλο: ΑΕ86 Levin
Περιοχή: Βολος
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 342
tsaftsouf20V θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παιδια διαβαζω το τοπικ απο την γενεση του. Με ενδιαφερει πολυ κ το παρακολουθω γιατι σε 1-2 μηνες μετακομιζω στο δικο μου σπιτι! Τωρα εχω connex 768 κ απεριοριστα τηλ. Στον ΟΤΕ πληρωνω μαζι με τα παγια 115-120ε το διμηνο. Δλδ 37ε ADSL το 2μηνο(18.5ε/μηνα) ,50ε παγια(25ε/μηνα) κ 30ε απεριοριστα τηλ(15ε/μηνα).Αν καποιος εχει τα ιδια με μενα ας μου πει αν τα λεω σωστα η οχι. Εγω ετσι τα βγαζω. Κ ρωταω τωρα εγω προκειμενου να συμπιεσω τα εξοδα. Τι ειναι καλυτερο να κανω? Να ξαναβαλω ΟΤΕ με connex μονο κ να πληρωνω 50ε παγια + 37ε ADSL κ να μην βαλω απεριοριστα τηλ. η να βαλω Tellas-HOL-4NET στο δικο τους δυκτιο με internet μονο χωρις τηλ. κ να κανω ολα τα τηλ μεσο κινητου μιας κ το εχω ηδη με 4 ωρες δωρεαν χρονο ομιλιας! Ρωταω αν αξιζει δλδ να βαλω αλλη εταιρια εκτος ΟΤΕ αλλα μονο για internet!! Θα εχω παλι ολα τα γνωστα προβληματα που ακουω?? Κ για να παρετε μια εικονα του Βολου θα σας πω τα εξης: Ο ΟΤΕ εχει φτασει μεχρι 8mbps. Σε λιγο καιρο (κανα μηνα) τελοιωνουν κ τα εργα υποδομης με οπτικες ινες σε ολο τον Βολο. Η tellas ηδη εχει ξεκινησει κ κανει συνδεσεις εντος δυκτιου τις! Κ συνοψιζω: Θελω μονο internet αλλα χωρις προβληματα. Θα το εχω χωρις τηλ. η το ιδιο θα ειναι ειτε το βαλω ειτε οχι?