Μου συνδέσανε επιτέλους την on telecoms. Η αίτηση μου είχε γίνει 17/10 και συνδέθηκα στις 24/11. Καλός χρόνος αν αναλογιστούμε οτι η εταιρεία λέει 20 εργάσιμες ημέρες.
Απο κει και πέρα στις πρώτες αυτές ημέρες μπορώ να πω οτι είμαι αρκετά εως πολυ ικανοποιημένος, τόσο απο την ποιότητα των κλήσεων όσο και απο το ιντερνετ. Το live box δεν το έχω συνδέσει ακόμα. Αυτό βέβαια που με προβληματίζει είναι οτι κάποιες φορές τα απογεύματα πέφτει εντελώς η σύνδεση. Ας ελπίζουμε οτι θα το διορθώσουν. Τα ίδια μου έλεγε και ένας κολλητός που έχει forthnet. Απο rapidshare έχω κατεβάσει ακόμα και με 800kbit/sec!!! Απο bit torrent καλές ταινίες, επιλέγω 2-3 και αν έχει καλούς χρήστες μέσα και φυσικά ευνοεί και η ώρα, κατεβάζω την καθε μια με 150-200 kbit/sec ταυτόχρονα!
Μιχάλη ( madvin ) αυτό που λέγαμε για το σπλίτερ είχες δίκιο. Μου είχαν βάλει στο κουτί εξοπλισμού σπλίτερ για isdn γραμμή και δεν δούλευε. Έβαλα απο γερμανό ένα άλλο για pstn και όλα καλά.
Δεν έχω καλέσει καθόλου κινητά, αφού για αυτόν τον λόγο έχω κινητό, επίσης δεν καλώ ποτέ το 13801 που είναι η εξυπηρέτηση τους γιατί και αυτό χρεώνεται. Δεν το κάνω απο τσιγγουνιά, απλά θέλω να δω αν στο λογαριασμό υπάρξει κάτι άνω των 35 Ευρώ!