Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-11-07, 22:37
Το avatar του χρήστη nasos
nasos Offline:
Πορωμένο Μέλος

Μοντέλο: KE-30
Περιοχή: ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 303
nasos είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από T180 Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτο προφανως ειναι η δικη σου προσωπικη αποψη, και δεν εχει κανενα επιστημονικο ερεισμα.
δε μου λες ,επιστημονες θα γραψουν εδω, η εγω και εσυ???
εκτος και αν περνάς τον εαυτό σου για επιστήμονα!
σου ειπα οτι η δικιά μου η αποψη ειναι σωστή ? η στην επέβαλα με το ζορι???
απαντησε μου σε παρακαλώ και αλλη φορά να εισαι πιο προσεκτικός!

Παράθεση:
Ναι καλη φαση. Ανεξαρτητη αναρτηση. Πολλαπλων Συνδεσμων. Ποσο αχρηστη μπορει να ειναι αυτη η αναρτηση στα απλα 1400αρια και 1600αρια Focus, Golf, Leon, Mazda 3, Οctavia5 κλπ? Και σου υπενθυμιζω οτι την αναρτηση αυτη δεν στη χαριζει κανενας αλλα την πληρωνεις αδρα. Πολυ παραπανω απο αν επαιρνες ημιακαμπτο αξονα. Στο Focus RS, στο Golf GTi χρειαζεται γιατι εκει ειναι πολλα τα αλογα, και η μαλακια γινεται ευκολα. Στο 1400 focus που η κατασταση ειναι "κατεβα να τραβηξεις για να συρθει το αμαξι" τι τους θες τους πολλαπλους?
αμα μου λες οτι η αναρτηση χρειαζεται μονο στα δυνατα αμαξια μου επιτρεπεις να σου πω οτι εισαι ασχετος.
η αναρτηση δεν φαινεται στην ευθεια οταν κανεις το 0-100 αλλα στις στροφές και αμα το 14αρι φοκους παει να στριψει με οση φορα εχει μαζεψει μια στροφη
θα φανει η ασφαλεια της αναρτησης διοτι δεν θα συμπεριφερθει το ιδιο με μια κορολλα ασ πουμε.

Παράθεση:
Αυτο δεν ειναι μαρκετινγκ δηλαδη. Παρτε ανεξαρτητη αναρτηση στο μικρομεσσαιο των 75 αλογων. Ελεος δηλαδη. Η μηπως η Ford και η καθε Ford οταν την εξελιξε δεν ειχε στο μυαλο της καλυτερες πωλησεις.
δε μου λες εχεις ακουσει κανεναν πωλητη να λεει εχει τετοιο τυπο αναρτησης???????????γιατι και να το πει θα το καταλαβουν νομιζεις οι αγοραστες?μονο ενα 10% σου λεω εγω,γιαυτο και δεν ασχολουντε στο μαρκετινγκ με τετοια θέματα.

New ninja zx-6r!!! άπαιχτο!