Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-11-07, 19:27
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos Εμφάνιση μηνυμάτων
καταρχήν γιατι μου λες να χαλαρωσω???
Πολύ καλά σου λέει Νάσο γιατί όπως είπες και εσύ "κανουμε μια απλη και αδιαφορη κουβέντα"
Παράθεση:
δηλ εσυ νομίζεις οτι οι αυτοκινητοβιομηχανίες νοιαζονται για τον πλανητη μας και γιαυτο απεσυραν τα βλαβερα μοτερ και γιαυτο φτιαχνουν υβριδικα?????
Εάν δεν το κάνουν αυτό σε λίγα χρόνια θα είναι εκτός αγοράς με βάσει τις νόρμες που ισχύουν. Και η ΤΟΥΟΤΑ είναι 100 χρόνια μπροστά και έχει μπει σε αυτήν την διαδικασία, διαβλέποντας ότι αυτή είναι η ανάγκη του μέλλοντος εδώ και πολλά χρόνια, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνταν.
Παράθεση:
καθαρα για λόγους κερδους τα κάνουν όλα!!!!
Ξέρεις εσύ καμία εταιρία να βγάζει αυτοκίνητα για την ψυχή της μάνας της; Σαφώς και για το κέρδος το κάνει...
Παράθεση:
η νοιαζει την τουοτα νομίζεις αν θα σκοτοθώ εγώ η εσύ και γιαυτό βάζουν πιο πολλους αερόσακους?????
για λόγους μαρκετινγκ γινοντε παλι και για το κέρδος
Εάν ήθελες να αγοράσεις τζιπ και αυτό με τις καλύτερες δυνατότητες και την καλύτερη "αίσθηση" ήταν εκείνο το κινέζικο, πως λένε ρε παιδιά, Landwine νομίζω, θα το αγόραζες; Δεν θα σε απασχολούσε καθόλου το γεγονός ότι στα crash tests δεν πέρασε ούτε την βάση; Θα έβαζες την οικογένειά σου εκεί μέσα; Σαφώς και ενδιαφέρονται οι βιομηχανίες για την ασφάλειά σου. Και πρώτα από όλα ενδιαφερόμαστε ΕΜΕΙΣ για την ασφάλειά μας, για αυτό επιλέγουμε εκείνα τα αυτ/τα που μας την προσφέρουν περισσότερο...
Παράθεση:
και αμα το μαρκετινγκ λεει αεροσακουσ συστηματα κτλ θα τα βαζει για να μην μένει πισω απο τον ανταγωνισμό!
Μα δεν το λέει το μάρκετινγκ, ο καταναλωτής το ζητάει, ο κάθε οδηγός και ο κάθε επιβάτης αναζητά την μέγιστη ασφάλεια από το μέσο το οποίο μετακινείται... Η μήπως εσύ δεν ζητάς ασφάλεια από το όχημά σου;

Edit: Σχετικά με την υπογραμμισμένη ερώτησή μου, άστο, μου απάντησες ήδη...
Παράθεση:
ναι το λεω δε με νοιαζει η ασφαλεια ,η ηχομονοση, και η ανεση