Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nasos
καταρχήν γιατι μου λες να χαλαρωσω???
|
Πολύ καλά σου λέει Νάσο γιατί όπως είπες και εσύ
"κανουμε μια απλη και αδιαφορη κουβέντα"
Παράθεση:
δηλ εσυ νομίζεις οτι οι αυτοκινητοβιομηχανίες νοιαζονται για τον πλανητη μας και γιαυτο απεσυραν τα βλαβερα μοτερ και γιαυτο φτιαχνουν υβριδικα?????
|
Εάν δεν το κάνουν αυτό σε λίγα χρόνια θα είναι εκτός αγοράς με βάσει τις νόρμες που ισχύουν. Και η ΤΟΥΟΤΑ είναι 100 χρόνια μπροστά και έχει μπει σε αυτήν την διαδικασία, διαβλέποντας ότι αυτή είναι η ανάγκη του μέλλοντος εδώ και πολλά χρόνια, την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι κοιμούνταν.
Παράθεση:
καθαρα για λόγους κερδους τα κάνουν όλα!!!!
|
Ξέρεις εσύ καμία εταιρία να βγάζει αυτοκίνητα για την ψυχή της μάνας της; Σαφώς και για το κέρδος το κάνει...
Παράθεση:
η νοιαζει την τουοτα νομίζεις αν θα σκοτοθώ εγώ η εσύ και γιαυτό βάζουν πιο πολλους αερόσακους?????
για λόγους μαρκετινγκ γινοντε παλι και για το κέρδος
|
Εάν ήθελες να αγοράσεις τζιπ και αυτό με τις καλύτερες δυνατότητες και την καλύτερη "αίσθηση" ήταν εκείνο το κινέζικο, πως λένε ρε παιδιά, Landwine νομίζω, θα το αγόραζες; Δεν θα σε απασχολούσε καθόλου το γεγονός ότι στα crash tests δεν πέρασε ούτε την βάση; Θα έβαζες την οικογένειά σου εκεί μέσα; Σαφώς και ενδιαφέρονται οι βιομηχανίες για την ασφάλειά σου. Και πρώτα από όλα ενδιαφερόμαστε ΕΜΕΙΣ για την ασφάλειά μας, για αυτό επιλέγουμε εκείνα τα αυτ/τα που μας την προσφέρουν περισσότερο...
Παράθεση:
και αμα το μαρκετινγκ λεει αεροσακουσ συστηματα κτλ θα τα βαζει για να μην μένει πισω απο τον ανταγωνισμό!
|
Μα δεν το λέει το μάρκετινγκ, ο καταναλωτής το ζητάει, ο κάθε οδηγός και ο κάθε επιβάτης αναζητά την μέγιστη ασφάλεια από το μέσο το οποίο μετακινείται...
Η μήπως εσύ δεν ζητάς ασφάλεια από το όχημά σου;
Edit: Σχετικά με την υπογραμμισμένη ερώτησή μου, άστο, μου απάντησες ήδη...
Παράθεση:
ναι το λεω δε με νοιαζει η ασφαλεια ,η ηχομονοση, και η ανεση
|