καταρχήν γιατι μου λες να χαλαρωσω???
δηλ εσυ νομίζεις οτι οι αυτοκινητοβιομηχανίες νοιαζονται για τον πλανητη μας και γιαυτο απεσυραν τα βλαβερα μοτερ και γιαυτο φτιαχνουν υβριδικα?????
μεγα λαθος!!!καθαρα για λόγους κερδους τα κάνουν όλα!!!!
η νοιαζει την τουοτα νομίζεις αν θα σκοτοθώ εγώ η εσύ και γιαυτό βάζουν πιο πολλους αερόσακους?????
για λόγους μαρκετινγκ γινοντε παλι και για το κέρδος,γιατι αμα το μαρκετινγκ λεει οτι εχουμε περισσοτερουσ αεροσακουσ εμεισ απο τον ανταγωνιστή μας κτλ κτλ οι πελατες θα προτιμησουν το δικό τουσ και τα κέρδη θα αυξηθούν!!!
απλα ειναι τα πράγματα.μην παραμυθίαζεστε με αυτα που μας λενε.ολα γίνοντε για το κέρδος.τερμα.
το αν βγαινει ο καταναλωτής κερδισμένος απο την αυξημένη ασφάλεια,δεν το αμφησβητεί κανένας,
αλλά μην ακούω οτι νοιάζεται η τουτα(σαν πχ λεμε αυτην) για την ασφάλεια μας η για την προστασία του πλανητη!!!!!!!!πως θα αυξησει τα κέρδη της την ενδιαφέρει ,οπως και κάθε αυτοκινητοβιομηχανία!
και αμα το μαρκετινγκ λεει αεροσακουσ συστηματα κτλ θα τα βαζει για να μην μένει πισω απο τον ανταγωνισμό!
και επειδή η τουοτα κάνει αυτο που πρέπει(για να αυξησει τα κέρδη της) γιαυτο και λεω οτι για μενα η τουοτα πεθανε!δεν καταλαβα γιατι δεν πρέπει να το λέω???γνώμη μου δεν ειναι?