Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 25-11-07, 20:25
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Πανο αν δεν εχεις καταλαβει κατι αυτος εισαι εσυ.Και εχω εχω φρυδια να το καβαλλησω και να το παω ταπα το δικο μου.Αλλα αν πεσω δεν εχω τα λεφτα να το επισκευασω.Εσυ αν επεφτες (που θα εχεις πεσει σιγουρα πολλλλες φορες) με το δικο σου το πολυ πολυ να αλλαζες καμμια μανετα και ησουν κυριος!

Μην συγκρινεις τα δικα σου κυπελα (που για να σου πω την αληθεια δεν πιστευω οτι τα πηρες τοσο ευκολα οσο λες) φιλικα στο λεω μην το πεις παραεξω αυτο μπηκα πηρα κυπελα ετσι,δηλ οι αλλοι που ετρεχαν ηταν κουλοι αυτο θες να μου πεις??Με ωρες προπονησεων και μπηκες εσυ και τους τα πηρες ολα??

Μετα μου λες εμενα που εκανα ενα χρονο 1.10 και εξυσα οτι ειμαι ψωναρα ρε Πανο?Ελεος δηλαδη!!Ναι χαιρομαι για τον χρονο μου και για το ξυσιμο γιατι τωρα πρωτοασχολουμαι με το αθλημα αυτο και απ'οτι φαινεται παω πολυ καλα και θα το συνεχισω οσο μπορω και οσα λεφτα μπορω να διαθεσω.

Απλα αυτα που λες δεν ειναι λογικα ρε φιλε.Στο λεω παντα εντελως φιλικα και ξερεις οτι γουσταρω την παρεα σου και νε πειραζω οπως και συ.Αλλα μερικες φορες εισαι κεφαλα\ς ρε Πανο!!