Για κατσε ρε Πανο σκεψου και λιγο λιγο πριν τα πετας αυτα!!Γιατι στην καφετερια δεν αραζουν cbr??Στις εκθεσεις δεν υπαρχουν cbr??Δηλ με τραβηξε η γκομενα που ειχε πανω στηην εκθεση η suzuki μου γι'αυτο την πηρα???Συνελθε λιγο!
Και ναι μιλαω για την Ελλαδα!Εσυ μιλας για εξωτερικο τοση ωρα δηλαδη,αν τον κοσμο??Επειδη δηλ στα motogp τρεχουν 6 ομαδες με honda ειναι καλυτερη αυτη??Αν το βαλεις κατω τοτε η σουζουκι ειναι και μαμω της εταιρειες που με ΜΟΝΟ 2 εργοστασιακες suzuki τερματισε 3η στο πρωταθλημα κατασκευαστων και μονο γι'αυτο ειναι πολυ καλυτερη απο τις αλλες ομαδες που εχουν απο 4 και 6 μηχανακια στου αγωνες αυτους.
Πηρα την μηχανη μου καθαρα γιατι την γουσταρω ΕΓΩ,δεν με νοιαζει αν η χ ψ μοτοσυκλετα ειναι πολυ καλυτερη απο την δικια μου ειτε σε αξιοπιστια ειτε σε ομορφια (που αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο) αν μπορουσα θα επααιρνα την agusta να γουσταρω τρελα αλλα μεχρι εκει μπορεσα και στα δικα μου ματια ειναι η πιο ομορφη και σε οποιον αρεσει!
Παντως ειπα και πιο πανω οτι δεν ειμαι κολλημενος και στο μελλον μπορει να παρω χοντα,καβασακι η γιαμαχα αλλα εσυ εισαι κολλημενος βρε Αδερφε και αυτο ειναι πολυ κακο!Εισαι σαν την κουκουβαγια που βλεπει το παιδι της και νομιζει οτι ειναι το πιο ομορφο απ'ολα ενω ειναι το αντιθετο!!