Θέμα: Kit Xenon
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 21-11-07, 13:56
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Ma-corolla Εμφάνιση μηνυμάτων
xtr ,Hella ,Phillips ,αυτοί ειναι οι κορυφαίοι τωρα απο κεί και πέρα γίνεται ενας χαμός με τα xenon. www.xenonhellas.gr για δειτε και εδώ.
Μάρκο, η xenonhellas έχει τριων κατηγοριών xenon, τα φθηνά κινέζικα με περίπου 180-200 ευρώ τα οποία τα αποφεύγει και ο ίδιος να τα προτείνει, τα μεσαίας κατηγορίας που νομίζω είναι τα XTR με 300 ευρώ και τα οποία, εάν με έχουν πληροφορίσει σωστά, είναι γερμανικά και τα ακριβά με 600 ευρώ όπου πλέον μιλάμε για ολοκληρωμένο σετ xenon με αλλλαγές σε κρύσταλα κ.λ.π. Όλες οι τιμές είναι με τοποθέτηση. Τα XTR δεν τα ξέρω τι λένε ποιοτικώς, αλλά από οικονομικής απόψεως είναι τα πιο "προσυτά". Από εκεί και πέρα, πολύ καλή επιλογή, από ότι λένε στην αγορά, είναι τα κορεάτικα kit με μερικά να είναι κορυφαία. Και πολύ καλά λόγια έχω ακούσει, όπως είπα και παραπάνω, για τα CARVIS, για τα οποία το ψάχνω λιγάκι...