Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 20-11-07, 09:09
Το avatar του χρήστη GIANNIS_G6
GIANNIS_G6 Offline:

Μοντέλο: Ε11 vvt-i 1.4
Περιοχή: Αιγαλεω
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 383
GIANNIS_G6 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Γιαννη ειλικρινα με εκανες να βαλω τα κλαματα. Οταν ημουν στην Μυτιληνη ειχα ενα σκυλακι, το οποιο το χα απο 20 ημερων μεχρι που κλεισε 1 χρονο ζωης. Οταν ομως ο πατερας μου πηρε μεταθεση (στρατιωτικος βλεπεις...) αναγκαστηκαμε να το αφησουμε στη Μυτιληνη, γιατι ο σπιτονοικουρης δεν αφηνε να το φερουμε. Δεν θα ξεχασω ποτε τα γεματα παραπονο ματακια του να μου λενε "που πας, που με αφηνεις?". Ισως σου φαινεται σεναριο απο καποια ταινια, δυστυχως ειναι η αληθεια. Απο τοτε καθε αδεσποτο που βλεπω το ταιζω με οτι εχω εκεινη τη στιγμη επανω μου. Μεχρι και γαλα για ενα κουταβακι εχω παρει. Κριμα ομως που υπαρχουν αυτοι οι "ανθρωποι", οι οποιοι φερονται ετσι στον καλυτερο τους φιλο.
Πραγματικα ετσι φιλε μου!!Και εγω καθε φορα που παω στο χωριο και με βλεπει το κουταβακι μου (τι κουταβακι ολοκληρο κτηνος εχει γινει) τρελενεται απο την χαρα του!Αλλ οταν φευγω ειναι ετσι ακριβως οπως περιεγραψες την δικη σου σκηνη η οποια δεν ειναι σαν απο ταινια,ειναι η πραγματικοτητα ενος φιλου που νιωθει οτι θα ξαναμεινει μονος για αρκετο καιρο.(εχω βεβαια τον θειο μου και τα ξαδερφια μου που τον προσεχουν αλλα ενταξει αλλιως ειναι μαζι μου.)

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nikoskon Εμφάνιση μηνυμάτων
Εδώ πρέπει να βάλει ένα χεράκι το κράτος...
Όπως για να υϊοθετήσεις ένα παιδί πρέπει υπάρχουν ορισμένες προϋποθέσεις,
έτσι και για να αποκτήσεις κάποιο ζώο πρέπει κατά κάποιο τρόπο να δεσμεύεσαι - και να ελέγχεσαι ως προς την τήρηση της δεσμεύσεως- πως θα κρατήσεις το συγκεκριμένο ζώο για τόσα πχ χρόνια,θα του έχεις βιβλιάριο υγείας,θα το εκπαιδεύσεις υποχρεωτικά και ανάλογα με την χρήση που το προορίζεις εσύ-αλλά και η ίδια του η ράτσα- κτλπ...
Δεν θα μπορουσες να τα πεις πιο σωστα φιλε Νικο και με βρισκεις απολυτα συμφωνο!Αλλα δυστηχως κατι τετοιο εδω φανταζει πολυ μακρυνο.Στο εξωτερικο ετσι δουλευει το συστημα και αν χαθει το ζωακι σου θα εχει και λουρι πανω του με την διευθυνση αι το ονομα του ιδιοκτητη αλλα και σε περιπτωση που του βγει θα εχει και το λεγομενο τσιπακι για να βρεθει και παλι ο ιδιοκτητης του.Βιβλιαρια βεβαια δεν κραταει ο θειος μου αλλα φροντιζει απο μικρα να κανουν ολα τα εμβολια τους (ειναι κυνηγος και τα υπεραγαπαει και υπερπροστατευει μεχρι και ειδικα φωσφοριζε κουστουμακια για το κρυο και για να φιανουνται τους φοραει οταν κυνηγαει,ξερεις πολλους να το κανουν αυτο στην Ελλαδα?)