Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-11-07, 15:38
Το avatar του χρήστη salonikios
salonikios Offline:
Κυριλέ Μέλος

Περιοχή: salonika
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 253
salonikios είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
εξαρταται για τη χρηση!ασ πουμε για πιστα εννοειται οτι χρειαζεσαι κατι σε gsxrοειδή!αν και ολα τα καινουρια supersport σνεχεια εξελισσονται,ειναι παναλαφρα και πολυ γρηγορα!δεν ειναι ομως καθολου βολικα για καθημερινη χρηση και ειδικα μεσα στη κινηση αυτα τα τιμονια με τα κλιπ ον που εχουν οι λεγομενεσ¨¨πιστας¨¨ δε βολευεουν καθολου.εμενα με τρελαινει το z το χιλιαρι(το προηγουμενο μοντελο και πορτοκαλι κατα προτιμηση) για μηχανη που να πηγαινεις καθε μερα τη βολτα σου,στη δουλεια σου,να κινησει γρηγορα και να κανεις λιγες τρελλιτσες στους δρομους.και πανω απολα ειναι πολυ φιλικο και σχετικα ευκολοδηγητο μηχανακι.εμενα παλι marmel ολα τα kawasaki με τραβανε.απτις πρώτες μηχανές που οδηγησα ηταν ενα zxr 750 μοντελο 92(του αδερφου μου)η ιαπωνικη εκδοση μου φαινεται.παντως το αντιστοιχο που πουλουσαν εδω οι αντιπροσωπειες ελεγαι το κοντερ μεχρι 180 και ειχε χαμηλα τους κοφτους,ενω αυτο που σε λεω ελεγε 280!!!!!!πρωτη φορα το οδηγησα 3η γυμνασιου,ασε παντου πρωτη μουρη!!!!ολα τγα φιλαρακια μου με τα παπακια και γω με μηχανη!!!!παντως ηταν πολυ βαρη και οπολυ πιο δυσκολο απτα καινουρια 600αρια 750αρια και 1000αρια!!δεν ηξερα και να οδηγαω και τελεια,16 χρονών ήμουν!!!
Απάντηση με παράθεση