Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-11-07, 11:20
Το avatar του χρήστη corollapatra
corollapatra Offline:
Administrator

Μοντέλο: T Sport 5d facelift
Περιοχή: Πάτρα
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 2 φορές σε 2 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 890
corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα corollapatra έχει πασίγνωστο όνομα
Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό αυτό που γράφει ο Βαγγέλης και μπράβο του που το φέρνει προς συζήτηση. Προσωπικά πάντα ήθελα να γίνω εθελοντής αιμοδότης αλλά πάντα φοβόμουν την διαδικασία. Τελικά κατάφερα να δώσω εθελοντικά αίμα για πρώτη φορά κατά την διάρκεια της στρατιωτικής μου θητείας το 2001 και από εκεί και πέρα έγινα εθελοντής αιμοδότης με κάρτα. Έδινα αίμα τουλάχιστον δύο φορές το χρόνο αλλά από ένα σημείο και μετά, χωρίς να καταλάβω τον λόγο, άρχισα κατά την διάρκεια των τελευταίων αιμοδοσίων μου να χάνω σχεδόν τις αισθήσεις μου λίγο πριν τελειώσει η διαδικασία (μάλλον από καθαρά ψυχολογικούς λόγους). Μία - δύο -τρεις, σταμάτησα να δίνω εδώ και δύο χρόνια περίπου. Σε μία τέτοια κίνηση όμως θα προσπαθήσω σίγουρα να ξαναδώσω... Ιδίως εάν απέναντί μου έχω τον Βαγγελάκη να κάνει διάφορα :clown: και να μου αποσπά το μυαλό από την διαδικασία...