Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 11-11-07, 17:34
Το avatar του χρήστη Corollaxli
Corollaxli Offline:
Θεϊκό Μέλος

Μοντέλο: ΕΕ90 XLi 1.3 95Ηp
Περιοχή: Πετρούπολη-Καλαμάτα
Ευχαρίστησε: 0
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 0 φορές σε 0 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 464
Corollaxli θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από JL_e10 Εμφάνιση μηνυμάτων
Δυο τιμες θα σου πω corollaxli, δεν ξερω το ονομα σου κιολας: στο Ελληνικο μου ζηταγανε 40 αλλα οταν πηρα να ρωτησω για ραντεβου η συμπεριφορα τους ηταν απλως γαιδουρινη. Μου το κλεισανε λες και τους χαλαγα την μερα. Στο ιδιωτικο ναι μεν παει 50, αλλα εκει φιλε μου το αυτοκινητο το προσεχουν, σου μιλανε με το "σεις" και με το "σας" και αλλα πολλα. Μπειτε στο www.auteco.gr και εκει θα τα δεις ολα. Αν ακουσεις την διαφημηση (πιο συχνα την βαζει ο derti 98.6) ειναι οντως αυτο που λεει: πολιτισμενα πραγματα. Βεβαια εκει δεν παιζει φαση για λαδωμα αλλα αν το αυτοκινητο ειναι προσεγμενο δεν νομιζω οτι πρεπει να σε απασχολει. Εδω με ρωτησανε ποσο το πουλαω!!
Φίλε μου Κυριάκος λέγομαι.Πρέπει να είναι τεράστια η διαφορά δημόσιου με ιδιωτικού όντως....Και είναι μόνο 50 ευρω?Το αμάξι είναι πένα.Κατα τη γνώμη μου περναέι άνετα.Όλα τα χρόνια κατέβαινα στο ΚΤΕΟ Μάνδρας όχι μόνο με το Corolla αλλά και με άλλα αυτοκίνητα

ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΡΟΜΟΣ...ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ...ΜΙΚΡΟΣ...ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΣΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ?
Απάντηση με παράθεση