Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-11-07, 11:22
spyros_45 Offline:

Περιοχή: Κορυδαλλός-Κεφαλονιά-και σχεδόν πάντα off topic
Ευχαρίστησε: 1
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 6 φορές σε 4 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 392
spyros_45 είναι σε έναν διακεκριμένο δρόμο
Η δική μου άποψη είναι οτι θέλουν όλοι ξύλο αλλύπητο! Το παράνομο κέρδος εις βάρος των καταναλωτών είναι σε δραματικές διαστάσεις. Η βενζίνη και το πετρέλαιο παίρνουν την ανιούσα πραγματικά όποτε τους γουστάρει. Για την ακρίβεια όταν ξέρουν οτι θα χρειαστεί ο κόσμος να πορευθεί αυτά τα 2 αγαθά. Είναι αίσχος τυχαία λοιπόν να αυξάνεται η τιμή του πετρελαίου την στιγμή που μπαίνει ο χειμώνας στο μεγαλύτερο τμήμα πλανήτη. Όπως επίσης να αυξάνεται η τιμή της βενζίνης τον καιρό που ο κόσμος πηγαίνει διακοπές. Α ρε ανμινιστράτορα που μου έχεις απαγορέψει να χρησιμοποιώ εμπλουτισμένο λεξιλόγιο μέσα εδώ.
Στο θέμα μας τώρα και σαν άμεση συνέπεια και λογική θα έλεγα των παραπάνω, πραγματικά είναι καθαρά θέμα τύχης δικής σου και ηθικών αρχών του πρατηριούχου ή και του βυτιοφορέα τι τύπου βενζίνης ή νερού ή δεν ξέρω γω τι άλλο θα βάλεις στο αμάξι σου. Εδώ συνέχεια πέφτουν ανακοινώσεις για νέα πρόστιμα και τα κρούσματα νοθευμένων ολοένα και αυξάνονται. Βρίσκονται δηλαδή σε μια αντιστρόφως ανάλογη σχέση. Ήθελα να ξερα τα πληρώνουν τα πρόστιμα? Ή μήπως μεταξύ των πρατηριούχων υπάρχει ένας κώδικας επικοινωνίας του τύπου " Και να σε γράψουνε στα τέτοια σου"?