Ναι, μας ρίχνουν τα tsi 140. Το έχει ένας φίλος μου και έχω μπει αρκετές φορές μέσα. Και από στάση, αλλά εν κινήσει είναι άστα να πάνε. Για να σου δώσω να καταλάβεις, αμά πατήσει από τις 2000 τραβάει όπως περίπου το δικό μας στις 4500, με τη διαφορά πως ακόμα και 6η να έχει δε θα κρεμάσει... Έχω και ένα άλλο φίλο που έχει ένα MG ZR το 1.8 με τα 160 άλογα, το οποίο γενικά πάει καλά(0-100 8,3"), και όταν ο πρώτος φίλος μου είχε πάρει το Golf πηγαίναμε μαζί για πλάκα να ανοίξουμε από στάση και τα 2, και μιλάμε πως πηγαίνανε και τα 2 αμάξια μαζί ακριβώς, και όταν το rover στρόφαρε μέχρι τις 7000+ πριν την αλλαγή(ενώ το Golf αλλαγές έκανε στις 5500) τότε έκανε μια μικρή διαφορά, μισό αμάξι σε κάθε ταχύτητα. Όταν όμως πηγαίνανε και τα 2 με 3η και 60 ας πούμε και πάταγαν, το Golf εξαφανιζόταν.... Θυμάμαι μάλιστα πως πετύχαμε ένα S3 το παλιό με τα 210 άλογα, και μέχρι τις 5000 στροφές από στάση πηγαίναμε μαζί, και έπρεπε να "ιδρώσει" για να μας περάσει... Οπότε δυστυχώς ούτε τα 1.6 τα δικά μας δεν έχουν ελπίδα. Μέχρι να αρχίσουν να χαλάνε τουλάχιστον τα golf..:-)
|