Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 02-11-07, 09:36
OxygeN Offline:
banned

Μοντέλο: E12 2003 ProFaceLift
Περιοχή: Στο καθισμα με ζωνη,ΠΑΝΤΑ!
Ευχαρίστησε: 2
Έχει δεχθεί ευχαριστίες 1 φορές σε 1 μηνύματα
Δύναμη Σεβασμού: 0
OxygeN θα γίνει πολύ σύντομα πασύγνωστος
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από salonikios Εμφάνιση μηνυμάτων
λίγο χλωμό το κόβω να μας πατάνε τα ibiza φίλε OxygeN,επειδή πήρε ένας φίλος μου και έλεγε ότι είναι αρκετά γρήγορο για τα κυβικά του!εμένα πάντως δε με τρέλανε από επιδόσεις και μου την έσπασε άσχημα το ηλεκτρικό γκάζι.για να το λες εσύ όμως κάτι θα ξέρεις .
Δεν διευκρίνισα οτι μιλάω για το TopGun..και καλά 115hp λέει η Seat με βαρελάκι και πρόγραμμα που του έχει από τα μαμά 100hp!
Εγω σου λέω και 100+1hp να είναι το TopGun, με την ιδία δύναμη με ένα εργοστασιακό Corolla ε12 1400cc είναι πιο ελαφρύς!
Είχα ανοίξει κάποια στιγμή και είχα μικρές διαφορές υπέρ μου!

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Roy-D Εμφάνιση μηνυμάτων
αυτος ηξερε το αμαξι μου σαν 1,4 cc και σημερα που τα λεγαμε εκτος απο το πηραγμα που του εκανα με ρωτησε...τι του εχω κανει..ελα να δεις του λεω,ανοιγω καπο και του δειχνω το μανηταρι..να τη εκανα!
Σε παρακαλώ μην το κανείς αυτό δεν εχει νοημα..

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από alex-g Εμφάνιση μηνυμάτων
το loeb μονο σε κανα ονειρο μπορει να το δει καποιος οτι το περναει.
Οσο για τα ιbizakia ειναι δινατα αμαξακια και αρκετα σουλουπομενα οσα κουβαλανε το ονομα τοp gan ..εκτος απο το καινουριο που του εβαλαν ιλεκτρικο γκαζι αλα ενταξι, σιγα αυτα που ειναι να δοσει θα τα δοσει
Διλιτρο ειναι αυτο?160hp?

Εχω διαβάσει και ότι το Ibiza έχει μεγαλύτερη τελική από Corolla..
Και μην ξεχνάμε ότι είναι κατηγορία Yaris..εμείς είμαστε κατηγορία Leon!
Παρεμπιπτόντως το 1600cc το προηγούμενο το Leon-S- το έχω κεράσει δροσιστικότατο τσάι στα μέσα του καλοκαιριού σε φανάρι από στάση μέχρι τα μέσα της 3ής μου ήταν ενάμισι αυτοκίνητο πίσω!